Mai mulți protestatari, dar și susținători ai lui Liviu Dragnea s-au adunat în fața Curții Supreme, unde liderul PSD a venit pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în care a fost condamnat în prima instanță la trei ani și jumătate de închisoare.

UPDATE 11:00 „Este normal să se aștepte o soluție de la Curtea Constituțională pentru a avea toate datele problemei”, a declarat, înainte de a intra în sala de judecată, Toni Neacșu, unul dintre avocații din dosar, care a argumentat că, în caz contrar, „decizia CCR nu va mai putea influența în niciun fel decizia” pronunțată de judecători.

UPDATE 10:57 Mai mulți susținători ai lui Dragnea s-au întâlnit în parcarea de la Teatrul Național.

UPDATE 10:49 Liviu Dragnea a ajuns la Curtea Supremă. El a fost flancat de jandarmi la intrare.

Liviu Dragnea, asteptat la instanta suprema.

تم النشر بواسطة ‏‎HotNews.ro‎‏ في الاثنين، ١٥ أبريل ٢٠١٩

Protest la Înalta Curte de Casați și Justiție înainte de judecarea ultimului termen din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, unde unul din inculpați este liderul PSD, Liviu Dragnea.

“Timp de 2 ani am creat peste 15 evenimente la termenele acestui proces. Am fost prezenti pe ploaie, ninsoare, ger sau canicula, iar unele au ramas memorabile. Iata ca ultimul termen se apropie. Inculpatul Dragnea este obligat sa vina sa isi sustina ultima pledoarie, altfel este in defavoarea lui.

Printre alti inculpati prezenti in aceasta zi, mai sunt:

Adrian severin, Radu Mazare, Ingrid Mocanu, Dan Sova, C-tin Nita (fost ministru), etc”, scriu organizatorii pe Facebook.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here