fbpx
joi, iunie 1, 2023

Protestele continuă la firma de pază FGM Security

Citește Și

- Advertisement -

fgm securityProtestele continuă la firma de pază FGM Security! Ziarul Incomod a prezentat, în urmă cu mai puțin de două săptămâni, situația în care se află salariații firmei de pază FGM Security. Aceștia spun că nu și-au mai primit salariile încă din luna martie, iar condițiile în care lucrează sunt inumane: zeci de ore de muncă continuă, fără pauză și fără apă sau mâncare.

Citește mai multe detalii despre situația de la FGM Security aici!

- Advertisement -

Astăzi, scandalul s-a reaprins în curtea punctului de lucru de la Bărcănești! Oamenii refuză, din nou, să intre la muncă, pentru că nici până la această oră nu și-au primit salariile restante. Conflictul a degenerat, astfel că poliția a fost solicitată să intervină. Angajații au declarat pentru reporterii Incomod că directorul punctului de lucru a plecat din sediu, de frica oamenilor revoltați.

Vom reveni cu detalii! Persoanele care doresc să ofere mai multe informații o pot face folosind adresa de contact ziarulincomod@yahoo.com. Identitatea acestora va fi protejată.

N.R.: Am trimis o solicitare conducerii FGM Security de a expune un punct de vedere, dar aceștia nu au răspuns. De cum vor emite un comunicat, va fi publicat.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta