Într-un comunicat de presă semnat de Bogdan Toader. președintele PSD Prahova și Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, Adrian Dobre este criticat pentru că ar fi cerut retragerea sprijinului politic vicerprimarului George Pană (ALDE) după ce Ploieștiul nu a primit niciun leu din fondurile PNDL. În acest comunicat, PSD și ALDE îl desemnează pe Dobre ca principal vinovat și îi cer să plece.

Iată mai jos textul integral:

”Incompetență, numele tău este… Adrian Dobre!

Domnul așa-zis edil al municipiului Ploiești își exersează stilul epistolar, cu mare stângăcie, pe pagina oficială a instituției pe care o reprezintă, plângându-și de milă că nu a fost capabil să obțină fonduri prin PNDL.
Ca de obicei, singurul primar din țară care evită să semneze orice act oficial aruncă pisica peste gardul altcuiva. De data aceasta, peste cel al viceprimarului George Pană, reproșându-i, din câte, cu greu, reușim să descifrăm, … apartenența la A.L.D.E., partid ”vinovat”, la rându-i, de a se afla, alături de P.S.D., la guvernare.
Ca orice școlar leneș și alintat, prins cu tema nefăcută, domnul Dobre este și pârâcios! Și chiar îi cere Organizației Județene a A.L.D.E., nici mai mult- nici mai puțin, decât să îi retragă sprijinul politic viceprimarului Pană și să îl înlocuiască!
Să recapitulăm:
Domnul Dobre, întâi STĂTĂTORUL (la propriu) dintre ploieșteni, a terminat ce avea de făcut ca primar și a trecut la organizarea… A.L.D.E.!
Să fim serioși!
Unicul vinovat pentru situația regretabilă în care se găsește municipiul este chiar dumnealui!
Nu apartenența sa la P.N.L. a fost motivul pentru care Ploieștiul nu a primit bani, ci propria INCOMPETENȚĂ!
Dovada?
Primarii liberali din Prahova, ca și sutele de primari liberali din țară, care au primit alocări substanțiale din partea guvernului P.S.D.- A.L.D.E..
Așadar, cel care ar trebui sa plece sunteți chiar dumneavoastră, domnule primar!
Și orice comentariu în plus este de prisos!

Președinte P.S.D. Prahova,

Bogdan Toader

Președinte A.L.D.E. Prahova,

Grațiela Leocadia Gavrilescu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here