Polițiștii de la Secția 1 Ploiești au organizat, marți, o razie în zonele Radu de la Afumați, Gara de Sud, Sala Sporturilor Olimpia, 9 Mai, dar și în centrul orașului. 

Au fost controlate 80 de persoane, 40 de mașini, dar și patru firme.

Polițiștii au aplicat 15 sancțiuni, 10 dintre ele la legea 61 (încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice), pentru consum alcool în locuri publice, cerșetorie, dar și pentru muzică dată tare.

“La data de 21 iunie a.c., polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au organizat și executat o acțiune în zona Gării de Sud, a Cartierelor 9 Mai și Radu de la Afumați, Sala Sporturilor Olimpia, dar și în zona centrală a municipiului, pe linia descurajării elementelor infracționale, pentru prevenirea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului și combaterea consumului de droguri sau a substanțelor interzise, precum și a fenomenelor cu impact stradal.

 

În intervalul orar 17.00-20.00, polițiștii au legitimat 80 de persoane, au controlat 40 de autovechicule și au verificat 4 societăți comerciale.

 

Astfel, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, 10 dintre acestea conform Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, a fost reținut și un permis de conducere.

Valoarea totală a sancțiunilor este de 3.135 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here