Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a reacționat la scurt timp după ce Sanda Dragulea, unul dintre membrii formațiunii politice din Consiliul Local Ploiești, a anunțat că a a trecut la PNL ( vezi aici).

”Era de anticipat decizia doamnei consilier, care s-a supărat probabil că nu a primit de la noi garanția unui nou mandat. Le transmit și celorlalți consilieri că prezența lor pe viitoarea listă va fi condiționată de rezultatele evaluării activității lor. Noi ne vedem de drumul nostru, cu echipa noastră, iar doamnei consilier îi dorim succes acolo unde va activa”, a precizat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

3 COMENTARII

  1. Toader politrucul trandafiriu roșu va rămâne doar cu Cozma la butonieră și impreuna cu corupții din PSD va crea secția de dezamăgiți nationali pentru că poporul prahovean nu-i mai vrea.

  2. Dupa multe ,,realizări” creșterea nivelului de civilizație și de trai,dupa aerul curat nepoluat și curățenia județului,PSD prin membrul sau marcant Toader-Cozma pierde un membru ,nu de alta ,dar treburile de corupție,trafic de influenta,deturnare de fonduri rămân înfloritoare în județ.Inconștienții roșii(gen Toader) își continua postările.Mie în locul lui mi-ar fi rușine sa ma uit în ochii prahovenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here