fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Restricții de trafic, în această seară, în zona stadionului „Ilie Oană” din Ploiești. Cum vor circula autobuzele TCE

Citește Și

- Reclamă -

Devenite aproape o tradiție la meciurile de pe arena ploieșteană, mai multe restricții de trafic vor fi impuse vineri seară, în zona stadionului „Ilie Oană”. Măsurile se vor aplica între 15.30 și 21.00 și vor duce inclusiv la devierea unui traseu de transport în comun.

Străzile Stadionului, Alexandru Vlahuță și Mihai Bravu, aflate în imediata vecinătate a arenei „Ilie Oană”, vor fi închise începând cu ora 15.30, pentru asigurarea măsurilor de securitate cu ocazia meciului de Liga 1 dintre Petrolul și U Craiova 1948.

- Reclamă -

„Comisia   Municipală   pentru   Transport   și   Siguranța   Circulației a aprobat solicitarea Asociației Clubul Sportiv Petrolul 52, cu privire la restricționarea, vineri, 18 august 2023, în intervalul orar 15:30 – 21:00, a căilor de acces pietonal și rutier în zona stadionului «Ilie Oană» din Ploiești, pe str. Stadionului, str. Alexandru Vlahuță și str. Mihai Bravu, pentru desfășurarea în condițiile impuse de Federația Română de Fotbal și Inspectoratul de Jandarmi Prahova, având în vedere disputarea meciului oficial din cadrul Ligii 1, între  echipele FC PETROLUL PLOIEȘTI și FCU 1948, care va avea loc în ziua de VINERI – 18.08.2023, începând cu ora 18:30”, a detaliat Primăria Ploiești, într-un comunicat de presă.

Restricții de trafic, inclusiv pentru transportul public

„În intervalul  17:00 – 21:00 traseul 5 va circula deviat,  astfel:
– pe sensul Spitalul Județean – cartier Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Ștefan Greceanu, după care va parcurge străzile: Nicolae Bălcescu, Armoniei, Mihai Bravu și întoarce  în sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu stație de debarcare/îmbarcare Grădinari de pe str. Mihai Bravu. Nu se pot utiliza stațiile: Poștei, Tăbăcărie, Războieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe porțiunea deviată se vor efectua  toate  stațiile  întâlnite în parcurs.
– pe sensul Cartier Mihai Bravu – Spitalul Județean va parcurge străzile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Bălcescu,  după care traseu normal. Nu  se  pot  utiliza  stațiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Poștei. Pe porțiunea deviată se vor efectua  toate  stațiile întâlnite în parcurs”, a mai anunțat Primăria, într-un comunicat transmis astăzi.

Măsuri anti-caniculă. În ce zone din Ploiești au fost amplasate corturi de prim ajutor

„Față de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulației mai poate suferi modificări, în funcție de indicațiile agenților de Poliție Rutieră a municipiului Ploiești care vor fi prezenți în zonă”, se mai precizează în mesajul autorităților ploieștene.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...