2016

2016Restaurantele de lux din Ploiești pregătesc programe speciale pentru noaptea de Revelion, întrecându-se atât din punct de vedere al meniurilor și al programelor artistice, dar și al prețurilor practicate. Am realizat un top 3 al celor mai scumpe oferte, în care vă prezentăm și ce oferă aceste localuri.

Cea mai scumpă ofertă, la ora actuală, este cea pusă la dispoziție de restaurantul Pik Elegance. Aceștia anunță că atmosfera va fi întreținută de taraful Ion Barbu, cântăreața cubaneză Maria Caridad, dar și un invitat surpriză. Din punct de vedere al meniului, regăsim preparate sofisticate, precum piept de rață afumat pe portocală cu zmeură, tartă cu ou de prepeliță și icre roșii, carpaccio de vită, pate de gâscă cu fructe de pădure, perlă de butterfish și tortelini cu brânză și creveți (la aperitiv), pulpă de rață confiată cu trilogie de orez basmatic și sos de vișine, piure de țelină și morcov și mușchiuleț din carne de porc învelit în bacon cu baby ccorn și roșii cherry, iar ca desert trilogie de ciocolată.

Următoarea ofertă vine din partea Sky Grand Ballroom, la prețul de 375 lei. Invitați vor fi Ana Lesko, Band Live, Ansamblul Folcloric din Comarnic – Călușarii și trupa de dans Alesis. În plus, restaurantul anunță și organizarea unei tombole cu premii. Din punct de vedere al meniului, la aperitiv, nu este foarte diferit de cel oferit de Pik Elegance, iar la felul principal, Sky oferă puplă de rață servită cu orez cu unt, morcov cu vanilie și sos de merișoare, medalion de mușchi de porc servit cu cartofi gratinați cu mozzarella și crispy de bacon cu sos de hribi și sparanghel. Ca desert, vor oferi tort trilogie.

Pe locul trei este restaurantul Cinque Terre, care vine cu două oferte, una la 350 lei, cu muzică live și una la 270 lei, unde atmosfera este asigurată de un DJ. Din punct de vedere al meniului, ambele oferte sunt la fel, și includ ruladă fină de pui în jeleu de șofran și vișine, săculeț de prosciutto și gorgonzola pe pepene galben, canepele de caise uscate, mini-tacos cu mozzarella boconcini la aperitiv, iar ca fel principal, File de somon în crustă de portocale și parmezan pe pat de rucola și migdale, sorbetto de portocale, confit de rață cu chutney de zmeură însoțit de varză roșie flamanda, ruladă din mușchi de porc coaptă în vin roșu și mentă acompaniată de cartofi cu rozmarin. Ca desert, de asemenea vor avea tort festiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here