Robert Burlacu, suporterul petrolist care acuză că la începutul lunii noiembrie a fost bătut de jandarmi, a suferit astăzi o intervenție chirurgicală la ambele picioare. În urma loviturilor primite, Burlacu a avut nevoie să i se facă o operație de ligamente încrucișate, la menisc și la ligamentele colaterale. La ora actuală este internat la spitalul Floreasca, unde a fost operat și, deși i se administrează calmante, spune că are dureri foarte mari. În plus, Burlacu spune că incidentul i-a adus și pagube materiale și că operația de astăzi l-a costat 2.500 euro.

Robert Burlacu spune că atunci când va ieși din spital va merge din nou la Institutul de Medicină Legală pentru obținerea unui certificat medico-legal pe care să fie trecute zilele de îngrijire medicală de care are nevoie pentru a-și reveni după incidentul de la începutul lunii noiembrie. Ulterior, Burlacu spune că își va contracta un avocat pentru a-i trage la răspundere în mod legal pe cei pe care îi consideră vinovați de cele întâmplate și că va depune plângeri penale la Poliție și la Parchetul Militar.

Reamintim că Robert Burlacu a acuzat că pe data de 4 noiembrie a fost bătut de mai mulți jandarmi în zona hotelului Prahova, care au devenit violenți fără niciun motiv. La acel moment, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti a declarat că jandarmii au fost chemați să intervină la un conflict de la un local din zonă și că Burlacu a vrut să fugă, dar că a căzut pe linia de tramvai.

Recitiți aici toate detaliile acelui incident!

Vezi aici imagini cu Robert Burlacu după operația de astăzi:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here