fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Mărcile Petrolul ar putea fi cedate clubului de fotbal. FOTODOCUMENTE

Citește Și

- Reclamă -

Astăzi a fost depus un proiect de hotărâre privind cedarea mărcilor FC Petrolul Ploiești, FC Petrolul Ploiești 1924, Fotbal Club Petrolul, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95 către Asociația Club Sportiv Petrolul 52. Ședința va avea loc mâine, la ora 14, dar cum proiectul a fost depus de abia astăzi, consilierii vor vota mâine dacă acesta intră pe ordinea de zi sau va fi dezbătut în cadrul unei ședințe ulterioare.

„Nu se știe dacă proiectul va intra pe ordinea de zi, însă există posibilitatea să se facă o ședință extraordinară dacă se dorește urgentarea. Din punctul meu de vedere, consider că o să treacă, întrucât nu văd de ce nu ar trece, există și la Cluj o astfel de hotărâre și nici acolo nu a fost o problemă, modelul este preluat după modelul Universitatea Cluj care a fost adoptat în august 2016, deci nu văd nimic ilegal ca să nu poată fi trecut. Acest proiect este depus astăzi cu transmiterea dreptului de folosință gratuită a celor șase mărci către Asociația Club Sportiv Petrolul 52. Eu cred că aceste mărci trebuie să ajungă acolo unde le este locul, așa cum este normal, adică la echipa de suflet a ploieștenilor și a prahovenilor, Petrolul Ploiești și, ținând cont de câți suporteri are această echipă, și eu mă aflu printre ei de atâta timp, și oamenii de acolo mă cunosc, cel puțin suporterii și m-au încurajat, consider că trebuie să treacă cât mai urgent”, a declarat consilierul local Florin Neagu, inițiator al proiectului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut