Maria Miclea, soția fostului șef al Poliției Prahova, Damian Miclea, a decedat după ce săptămâna trecută a fost implicată într-un accident rutier. Iată anunțul dat de familie:

“Cu adanca durere in suflet Fam.MICLEA, rudele si cei apropiati anunta inceterea din viata, in urma unui groaznic accident rutier, a celei ce a fost sotie ,mama,bunica,bun coleg si om al lui D-zeu.
Miclea MARIA Nascuta la 28.11.1956 in com.Predeal-Sarari, a reusit sa fie un bun coleg in colectivele ICSMI Ploiesti, Consiliul orasenesc Mizil, CEC Ploiesti si IPJPrahova.
Este mama a doi copii,arhitect si ofiter si bunica a trei nepoti pe care cu drag, iubire si sacrificiu i-a crescut si educat.
A fost sotie credincioasa,de echilibru si cu imens sacrificiu pentru cariera si sanatatea sotului.
A fost de o daruire si bunatate fara seaman pentru toti ce au fost in jurul sau si care au simtit nevoia de sprijin si caldura sufleteasca.
Dumnezeu sa o aiba in grija.
Dumnezeu sa o ierte.
Corpul neinsufletit se va afla depus pe 26.dec.incapand cu orele 18,00 la domiciliu in sat Tantareni str.Islaz 71D com Blejoi, Prahova.
Iar pe 27.decembrie incepand cu orele 12,00 la Biserica Sf. Dumitru str. Teleajen, Ploiestiori ceremonia religioasă !
Inhumarea va avea loc ,in acceasi zi, la Cimitirul comunal din Ploiestiori – DN1 B .
Cei ce doresc sa comemoreze, alaturi de familie, acest nefericit eveniment,sunt invitati,in continuare la restaurant Casa Oscar din Tânțareni, Prahova.

FAMILIA”

2 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa o ierte si s-o odihneasca in pace.Itr-adevar, o luptatoare.S-a dedicat in totalitate familiei.Nu a precupetit nimic si s-a straduit sa-i ajute pe toti.A fost mana de fier si umarul pe care multi au pus capul sa se linisteasca. Sincere condoleante familiei indoliate.Multa putere sa treceti cu bine peste acest soc.Totul a fost rapid,fara sa aveti timp de a va impaca cu acest adevar.Sunt convinsa ca sotia,mama,bunica Mariana va va proteja si ocroti si de acolo,de sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here