SGU a reziliat contractul cu FC Petrolul, stadionul fanion al Ploieștiului nemaiputând fi folosit de echipă. Consilierii locali au intrat în ședință pentru a vedea la ce poate fi folosit stadionul ”Ilie Oană” de acum încolo.

Reporterii Incomod au aflat în exclusivitate cele șapte propuneri făcute de membrii administrației locale:

  1. Dacă tot nu se vor termina lucrările la timp la Hipodrom, pe stadion pot fi organizate curse hipice cu ponei.
  2. Loc pentru demonstrații, mitinguri etc. Spațiul este îngrădit, jandarmii pot supraveghea mai bine manifestanții și nici nu se va mai crea disconfort celor care stau în centrul orașului.
  3. Crescătorie de râme. Se pare că un mare lanț de magazine cu ustensile de pescuit cumpără râme la kilogram, deci ar intra niște bani la bugetul local.
  4. Un mall administrat de Primăria Ploiești. City Hall Mall.
  5. Un lac artificial cu gondole și lebede unde ploieștenii se pot relaxa și recrea. Spațiile pentru restaurante și terase există deja.
  6. Piscină de mare adâncime pentru antrenamente de scuba diving. Pasionații de acest sport, români sau străini pot veni la Ploiești pentru a se antrena înflorind astfel turismul local.
  7. Dacă se va semna un contract cu primăriile din jurul Ploieștiului, stadionul poate deveni loc de pășunat pentru diferite animale domestice: capre, cai, oi sau miei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here