Problema serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în parcurile din Ploiești este pe cale de a fi rezolvată în urma unui demers al ziarului Incomod! În timp ce primarul Adrian Dobre nu știe cum să mai paseze responsabilitatea în încercarea de a semna un contract pentru prestarea serviciilor prin negociere directă până la finalizarea licitației, și dă vina pe PSD și ALDE, deși nu a făcut nici măcar un plan de măsuri, reporterii Incomod au găsit soluția, după modelul adoptat chiar toamna trecută.

La deschiderea anului școlar, în septembrie, în timp ce primarul Adrian Dobre încerca să rezilieze contractul de dezinsecție, societatea Coral a propus să sponsorizeze serviciile DDD pentru școli. Pentru că urma să țină discursuri la începerea anului școlar, Dobre a fost mai mult decât încântat de propunerea Coral și a acceptat sponsorizarea de la societatea Coral, firmă care oricum avea contract cu primăria, dar municipalitatea nu mai dădea comenzi invocând valoarea depășită a contractului.

De data aceasta, însă, nimeni nu s-a gândit că problema ar putea fi rezolvată din nou cu titlu de sponsorizare. Reporterii noștri, în schimb, l-au sunat pe patronul societății Coral, firmă care a câștigat licitația care în prezent este contestată, și l-au întrebat dacă ar fi dispus să facă și de data aceasta un astfel de gest. Alexandru Badea, patronul Coral, le-a declarat reporterilor noștri că este dispus să sponsorizeze primăria Ploiești cu dezinsecția în parcuri. Numai că nimeni din primărie nu s-a gândit să-i pună această întrebare…

“Da, sigur că da. Putem face dezinsecție în parcuri prin sponsorizare. Dacă cei din primărie vor dori să avem o discuție în acest sens, eu sunt deschis și putem rezolva. Până acum nu m-a contactat nimeni.”, a declarat Alexandru Badea.

Reporterii noștri au continuat demersul și i-au sunat pe primarul Adrian Dobre și viceprimarii Cristian Ganea și George Pană pentru a-i înștiința că societatea este dispusă să facă această sponsorizare, dar nici unul din cei trei nu a răspuns la telefon.

Sperăm că vor lua cunoștință cât mai repede de acest lucru și vor invita societatea la o discuție pentru a demara procedurile prin care Coral va face dezinsecția în parcuri prin sponsorizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here