Scandalul s-a petrecut miercuri, 8 decembrie 2021, la orele prânzului, în fața unui restaurant situat pe strada Laboratorului din Ploiești.

Patru bărbați, dintre care doi cetățeni străini (administratorii restaurantului) au fost reținuț de polițiștii ploieșteni și duși la Secția nr.2 de Poliție.

Toți cei patru protagoniști implicați în scandal sunt cercetați pentru deranjarea ordinii publice, loviri și alte violențe, dar și pentru distrugere, potrivit unor surse apropiate de anchetă.

Toată povestea a plecat de la îndrăzneala unui tânăr angajat al unei societăți de curierat care i-ar fi adresat cuvinte nepotrivite fiicei unuia dintre patronii restaurantului.  Drept pedeapsă, curierul a primit interdicție să mai calce în restaurant pentru preluarea comenzilor.

Tânărul nu s-a lăsat nici el mai prejos și a înscenat o răzbunare copilărească.  A început să comande telefonic mâncare de la localul cu pricina, dar fără să mai onoreze comenzile.

Totată această tensiune s-a finalizat miercuri în fața restaurantului. Curierul, însoțit de un coleg, a intrat în incinta localului și l-a lovit pe unul dintre administratori cu o bâtă în cap. Acesta din urmă și-a chemat și el ajutoare care și-au vărsat nervii pe mașina curierului.

Chemați la fața locului, polițiștii au considerat că vina este comună, astfel că i-au luat la secție pe toți cei patru indivizi implicați.

Vă recomandăm să citiți și:

www.ziarulincomod.ro/scandal-campina-un-interlop-cunoscut-zona-spart-oglinda-unei-masini-de-politie/

www.ziarulincomod.ro/video-scandal-pe-o-strada-din-ploiesti-fost-chemata-politia/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here