http://ng.dailyadvent.com/
Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a provocat distrugeri mașinii concubinei sale. Femeia parcase în zona Bariera Bucov și se afla în mașină. 

Incidentul s-a petrecut joi dimineață. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

“Ieri dimineață,  polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla în autoturismul parcat, în zona Bariera Bucov, o persoană cunoscută ar fi lovit caroseria mașinii, folosind un obiect contondent, provocând mai multe distrugeri.

Polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, bărbatul fiind condus la sediul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești pentru audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că aspectele sesizate se confirmă, bărbatul părăsind locul după producerea incidentului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma administrării probatoriului, făță de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere legală”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here