fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Schimbare de prioritate la intersecția străzilor Bobâlna și Depoului, din sudul Ploieștiului

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Odată cu închiderea Bulevardului Independenței pentru lucrări, o bună parte din traficul rutier a fost preluată de strada Bobâlna. Pentru a fluidiza circulația pe această arteră, mai ales că pe aici vor trece și traseele de transport în comun, autoritățile ploieștene au decis ca mașinile care vin pe aici și ies în Depoului, spre Gara de Sud sau „podul de lemn”, să aibă prioritate.

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis, miercuri după-amiază, schimbarea priorității la intersecția străzilor Bobâlna și Depoului, astfel încât vehiculele care vin de pe prima dintre aceste străzi să aibă prioritate.

- Reclamă -

Astfel, pe strada Bobâlna la intersecția cu strada Depoului, se va monta un indicator „Drum cu prioritate“, însoțit de panou adițional „Direcția drumului cu prioritate la stânga”, a anunțat Primăria Ploiești.

Pe strada Depoului, pe sensul dinspre „podul de lemn” spre Gara de Sud, se va monta un indicator „Oprire” și se vor amplasa limitatoare de viteză, însoțite de semnalizarea corespunzătoare, iar pe sensul dinspre gară se va monta un indicator „Oprire”, însoțit de panou adițional „Direcția drumului cu prioritate la dreapta” și se vor amplasa limitatoare de viteză, însoțite de semnalizarea corespunzătoare, a detaliat Primăria.

Totodată, pe strada Depoului, în dreptul intrării spre Prahova Value Centre, sub podul de lângă Gara de Sud, s-au demontat indicatoarele rutiere care interziceau până acum virajul la stânga, pe linia de tramvai, pentru a permite accesul mai rapid al autovehiculelor spre strada Democrației, și se va executa marcaj temporar de ghidaj, pe perioada execuției lucrărilor de modernizare la Bulevardul Independenței.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img