fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Prefectul Nanu vrea ca toți locuitorii județului să beneficieze de apă potabilă de calitate

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu s-a întâlnit cu primarii din județ și cu reprezentanții distribuitorul de apă Hidro Prahova S.A.

Scopul întâlnirii a fost identificarea soluțiilor eficiente pentru rezolvarea problemelor întâmpinate în furnizarea apei potabile, reducerea avariilor în rețeaua de apă, ori punerea în funcțiune către locuitorii din comunele respective.

 - Ziarul INCOMOD

În urma discuțiilor, s-a convenit asupra unui plan de acțiune clar pentru deficiențele din fiecare localitate, plan ce implică furnizarea de apă potabilă de calitate în comunitățile afectate.

- Reclamă -

Primarii și reprezentanții Hidro Prahova au subliniat importanța colaborării strânse între autoritățile locale și operator pentru a îmbunătăți infrastructura de apă și a soluționa rapid orice problemă apărută în rețea.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img