Noi proteste sunt anunţate în acest weekend în Piaţa Victoriei. Sâmbătă, manifestanţii au anunţat un “maraton al democraţiei” pe trotuarele din jurul Guvernului, Bulevardul Aviatorilor şi Kiseleff. Duminică seară se anunţă un nou protest de amploare, la care participanţii intenţionează să creeze, împreună, cel mai mare tricolor uman, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook a evenimenului.

Sâmbătă, „maratonul democrației”

„Sâmbătă, 11 februarie, rezistăm paşnic, protestăm paşnic, alergăm paşnic. Pe trotuarele din jurul Guvernului, Bd. Aviatorilor şi Kiseleff, alergând 42 de km, vom face un alt fel de protest: un maraton al democraţiei” – se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. Protestul de sâmbătă este programat între orele 15:00 – 20:00.

„După 10 zile-maraton de proteste trebuie să le arătăm că nu renunţăm la această cursă a bunului-simţ, a eliberării şi a unei Românii mai bune. Sperăm că la finalul maratonului să putem aduce vestea victoriei, să ne atingem scopul. Suntem 3 români care vom alerga. Sperăm să vă alăturaţi şi să ne încurajaţi. #rezistăm”, arată organizatorii.

Cel mai mare tricolor uman, la protestul de duminică

„Continuăm protestele în acelaşi stil paşnic şi creativ care ne-a făcut remarcaţi peste hotrare! Apărându-ne drepturile, ne apărăm pe noi înşine! Duminica aceasta creăm împreună cel mai mare TRICOLOR UMAN!”, anunţă organizatorii.

„Tot ceea ce trebuie să faceţi este să veniţi cu un material de culoare: ROŞU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNĂ. În ajutorul vostru vom veni cu foi de aceeaşi culoare pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului şi vom lumina cerul în culorile TRICOLORULUI. Ne vom organiza pe trei sectoare: (cum priveşti spre Guvern)

1. Stânga Palatului Victoria -> ROŞU

2. Centru -> GALBEN

3. Dreapta Palatului Victoria – ALBASTRU”

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here