Șoferul unui TIR plin cu marfă a dispărut cu tot cu camion, pe raza județului Dâmbovița! 

TIR-ul era încărcat cu televizoare. Mașina a dispărut pur și simplu, iar șoferul nu a putut fi contactat.

Pe grupurile de Facebook ale tiriștilor a fost postat un anunț pentru găsirea camionului și a șoferului, iar recompensa pentru furnizarea unor informații decisive este de 50.000 de euro.

“Camionul care a încărcat și a dispărut cu marfa de la București este o SCANIA gri cabină mică, serie sasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER, serie sasiu VAVSAP3386H230740 si au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparținând firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crîngurile-Dâmbovița.

Marfa încărcată:TELEVIZOARE COLOR POLAROID.

Rugăm membrii bursei și pe oricine care poate da detalii despre mașină sau marfă, sau văd masina parcată, abandonată, vâindută pe undeva să ne anunțe urgent.
Mulțumesc”

Anchetatorii au stabilit că şoferul TIR-ului a fugit cu marfa, dar nu reuşesc să dea de urma lui. Poliţia a făcut mai multe percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa. Paguba firmei din Argeş se ridică la 350.000 de euro, potrivit anchetatorilor. 

Patronul din Dâmboviţa al firmei de transport le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronul dâmboviţean ar fi gândit această şmecherie, dar deocamdată nu sunt dovezi clare împotriva lui. 

TIR-ul cu televizoare a plecat din Chitila şi ar fi trebuit să ajungă în Olanda.

sursa: observator.tv

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here