Un brăbat în vârstă de 45 de ani a fost prins băut la volan de un echipaj al poliției rutiere din Câmpina. În urma testării cu aparatul alcootest, a reieșit o alcoolemie de dosar penal.

”Pe timpul nopții, în jurul orei 2.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un autoturism care circula dinspre strada Schelelor către strada Ana Ipătescu. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Câmpina”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,51 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tot pe 1 decembrie, în jurul orei 19.00, polițiștii secției de poliție rurală Blejoi în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor în comuna Târgșoru Vechi au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comună.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,47 mgL alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here