Stadionul “Ilie Oană” a rămas fără apă caldă, după ce s-a stricat o pompă! Directorul Clubului Sportiv Municipal, Silviu Crângașu, spune că a dat dispoziție la Compartimentul Achiziții să fie cumpărată urgent o nouă pompă, întrucât stadionul este folosit intens zilele acestea, având loc antrenamente și chiar un meci de divizia A.

“Aseară la ora 22.00 am aflat, la prima oră au început demersurile legale pentru achiziție. Am luat legătura și cu Veolia dacă pot să ne ajute în vreun fel, întrucât Petrolul are antrenament și am nevoie de apă caldă. La sfârșitul săptămânii avem contract și se desfășoară un meci oficial de divizia A pe stadion.

Este un raport de necesitate urgent, ținând cont de faptul că arena se află sub contract și trebuie să rezolvăm acest caz foarte urgent. Trebuie înlocuită, nu poate fi reparată. Nu știu de unde va fi luată, o urcă pe SEAP, se face totul legal. Eu le-am zis să se respecte legea, achiziția se face conform prevederilor legale, asta le-am spus. Acum or să-mi vină cu variante, i-am rugat să ia legătura cu Evoclima, fosta firmă, mai este o firmă care în ianuarie a făcut o verificare la o pompă de la bazinul Vega care se stricase și sunt pompe vechi, de pe vremea rușilor, le-am zis să ia legătura și cu oamenii aceia, dacă ne pot ajuta, iar a treia variantă, eu personal am vorbit cu reprezentanții grupului Veolia, în măsura în care nu ne putem descurca, bănuind că dânșii au expertiză bine pusă la punct din punct de vedere logistic, dacă pompa respectivă nu e pe stoc astăzi în vreuna din locații să o putem achiziționa, poate o au dânșii, să vedem cum putem rezolva problema.

Noi nu mai avem contract cu Paulus, contractul a fost până în 31 decembrie, iar noi nu am încheiat contract cu nicio altă firmă, întrucât nu era aprobat bugetul. Eu militez pentru asistență tehnică punctuală, în sensul în care să fac comandă și să vină să rezolve, dar până în acest moment nu am contract încheiat cu absolut nimeni”, a explicat directorul CSM Ploiești, Silviu Crângașu, pentru ziarul Incomod.

Reamintim că cealaltă pompă a fost schimbată în noiembrie 2017 printr-o procedură care a ridicat mari semne de întrebare. CSM avea contracte de mentenanță a sistemelor de climatizare atât cu Evoclima Sistem SRL, cât și cu Paulus SRL.

Pe 30 octombrie 2017, în urma unei verificări, Evoclima SRL a informat CSM că pompa urmează să “cedeze”. CSM nu a remediat problema atunci, iar pe 10 noiembrie a fost reziliat contractul cu Evoclima SRL, pe motiv că CSM are conturile blocate și nu poate onora plățile. Însă, contractul cu Paulus SRL a continuat să funcționeze. Fix pe 10 noiembrie, când a încetat contractul cu Evoclima SRL, pompa s-a stricat, iar CSM a achiziționat alta, în regim de urgență, de la Paulus SRL.

Este important de precizat că la Paulus SRL, firma aleasă pentru acea lucrare, printre acționari și administratori se numără și Lucian Nedelcu, nașul de cununie al primarului Adrian Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here