fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Subprefectul judeţului Prahova a fost înlăturat din funcţie

Citește Și

- Reclamă -
Alexandru Vane a fost înlăturat din funcţia de subprefect al judeţului Prahova, printr-o hotărâre adoptată de Guvern în şedinţa de miercuri.

Hotărârea a fost adoptată de Guvern în şedinţa de miercuri, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul instituţiei. Nu a fost publicată şi nota de fundamentare aferentă, iar pentru moment nu există informaţii publice privind motivele care au dus la această decizie.

Alexandru Vane a ocupat postul de subprefect timp de aproape doi ani, fiind instalat pe 4 martie 2021. Anterior, el a condus Oficiul Judeţean pentru Investiţii Rurale Prahova, din cadrul Agentiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

- Reclamă -

El fusese propus în funcţie de către PNL, fiind membru al organizaţiei municipale Câmpina, făcând parte din prima echipă de conducere instalată la Prefectura Prahova după modificarea statutului prefecţilor şi subprefecţilor şi eliminarea prevederilor existente până atunci care le interziceau să facă parte din partide politice pe durata exercitării funcţiilor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...