Ședința extraordinară de Consiliu Local din Primăria Ploiești s-a lăsat cu scandal! Pe ultimul punct al ordinei de zi se regăsea un proiect care viza transmiterea dreptului de exploatare și de folosință a mărcii Petrolul de la Primăria Ploiești către Petrolul 52, noua echipă formată în municipiu.

Departamentul Juridic a transmis că mai are nevoie de lămuriri pentru a da avizul acestui proiect și a propus să fie amânat pentru ședința următoare, dar duminică echipa Petrolul are meci, motiv pentru care suporterii de fotbal prezenți la ședință s-au revoltat. Într-un final ședința a fost suspendată pentru două ore, timp în care se speră că departamentul Juridic se va lămuri cu privire la această situație.

Una din probleme este aceea că nota de fundamentare a proiectului este de negăsit, ea nefiind urcată pe site-ul primăriei în format electronic, iar hârtia s-a “rătăcit” în sediul Primăriei.

Suporterii Petrolului cer acum demisia angajaților de la departamentele Juridic și Economic și amenință că dacă peste două ore proiectul nu va fi votat, vor ieși în stradă pentru a protesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here