Andrei Eugen Chițu, tânărul care în vara anului trecut a reușit să intre prin efracție în sediul Poliției din Cornu, de unde a furat probele dintr-un dosar în care era anchetat, a fost condamnat pe fond la șapte ani și patru luni de închisoare.  Chițu a fost găsit vinovat, printre altele, de furt calificat și sustragere de probe și înscrisuri.

Andrei Eugen Chiţu, în vârstă de 32 de ani, a intrat cu tupeu, în data de 17 august 2019, în sediul secţiei de poliţie din Cornu, de unde a furat probele din dosarul în care era anchetat pentru înşelăciune şi furt.  Tânărul a reușit să intre chiar în biroul polițistului care făcea ancheta în dsoar. De aici a furat mai multe bunuri (laptopuri, stick-uri de memorie, căşti audio şi epilatoare) care erau probe într-un dosar de înşelăciune şi furt aflat în curs de cercetare. Chiţu era chiar suspect în acest dosar. Imediat după comiterea furtului, Eugen a fugit. A fost găsit de polițiști în Galați unde locuia fără forme legale într-un apartament închiriat. Tot aici polițiștii au găsit inclusiv bunurile furate din sediul Secției Rurale de al Cornu.

Andrei Chițu a fost prezentat instanței Judecătoriei Ploiești miercuri, 23 octombrie, și-a recunoscut fapta în fața magistraților.

În același dosar a fost condamnat și fratele acestuia la o pedeapsă de 7 ani de închisoare cu exectuare. Cei doi erau condamnați și în alte cauze penale aflate pe rolurile instanțelor din Bacău și București.

În prezent cei doi se află în control judiciar și au posibilitatea să conteste decizia Judecătoriei Ploiești.

3 COMENTARII

  1. A furat epilatoare? Se epila politistul pe picioare si asta de ciuda le-a luat? Ce cautau epilatoarele intr-o sectie de politie, fie ea si dintr-un sat?

  2. Cred ca se face o confuzie infioratoare in acest articol. Politia locala nu e Politia Nationala. Aia sunt fostii pazitori de cimitire si panselute, indivizi fara studii in domeniul aplicabil politiei. Asta una. Apoi, titlul este unul cel putin tendentios. Ala e un hot ! De unde si pana unde ca a umilit pe cineva? Cum a umilit? Furand? Adica printr-o infractiune? Cine a scris acest articol ar trebui sa si gandeasca. Altfel, e platit degeaba ! Si, nu in ultimul rand, promovarea activitatilor infractionale ale unor indivizi de teapa astuia implica si crearea unui model pentru alti teribilisti care il vor vedea drept model. Exact ca si in cazurile prostituatelor facute mari vedete sau asistente tv desi ele sunt niste nulitati !

    • Confuzia o faceți dumneavoastră. Este vorba despre o secție a Poliției Române, nu a Poliției Locale. Putem face diferența între cele două instituții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here