fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Tânărul de 18 ani, dat dispărut de familia sa din București, a fost găsit mort într-o prăpastie din Bucegi

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii din București a anunțat dispariția tânărului de 18 ani, care a plecat de acasă spunând că merge la munte, dar care nu a mai dat niciun semn de viață încă din 8 octombrie. Salvamontiștii din Prahova au anunțat vineri, 27 octombrie, că trupul băiatului a fost descoperit în Valea Caraimanului.


”Persoana dispărută a fost găsită astăzi, de către o echipă de căutare Salvamont, pe Valea Caraimanului. La operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit au participat 11 salvatori montani de la Salvamont Prahova, Salvamont Bușteni și 5 jandarmi montani”, potrivit unei postări a salvatorilor montani din Prahova.
Salvamontiștii din Prahova l-au caută pe traseele din Bucegi inclusiv cu elicopterul.

- Reclamă -


Un băiat cu semnalmentele celui dispărut fusese văzut într-o stație de autobuz din Sinaia, dar urma lui s-a pierdut între timp.
Poliţiştii au făcut apel la populaţie pentru găsirea lui.
”Salvamontistii din Bușteni, Sinaia si Prahova continua căutările tânarului dispărut in Bucegi in data de 8 octombrie.


La căutări s-au folosit inclusiv drone iar un elicopter IGAV survolează si el zona, din păcate fără rezultat pana acum pentru ca informațiile despre traseul sau destinația lui sunt inexistente”, se arată într-o postare pe Facebook a salvamontiștilor din Bușteni.


Și salvatorii din Sinaia au participat la căutările băiatului.
”Am continuat așadar căutarea unui potențial ac într-un cert car cu fân.
Nu a apărut nicio noutate între timp (în urma unei semnalări în online săptămâna trecută, prin prietenii de la TUS s-au analizat ore bune de înregistrări video dintr-o stație de autobuz din Sinaia unde ar fi fost văzută o persoană care corespundea cât de cât descrierii, în speranța unui capăt de ață mai serios pentru localizare decât “munții Bucegi”. Din păcate, tot fără rezultat)
Ne-am mobilizat și astăzi: 3 angajați și doi voluntari, am ‘măturat’ posibilele adăposturi (stâne, bordeie, foste gherete de supraveghere a instalațiilor) din arealul sud-estic al muntelui nostru, și am ‘periat’ Colții lui Barbeș și Stâna din Colți (inclusiv cu drona, cât ne-au permis vântul puternic și uliii agresivi), ne-am ales tot cu praful de pe tobă.
Tot astăzi s-a făcut o căutare serioasă în zona Jepilor Mari și Mici, de către Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova, oameni și drone, din păcate cu același rezultat nul. Bușteniul nu se afla nicidecum la prima căutare, acestea au fost întreprinse încă de săptămâna trecută, cu aceleași speranțe și aceleași dezamăgiri”, au scris salvatorii montani din Sinaia pe pagina oficială de Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Meteorologii au anunțat un nou cod portocaliu de vreme severă pentru zona de munte din Prahova

Meteorologii au emis, marți 28 noiembrie, noi alerte de vreme severă care vor intra în vigoare în câteva ore....
spot_img