O prezentatoare a susținut la televiziunea de stat a Rusiei, Russia-1, că războiul din Ucraina a escaladat deja în al treilea război mondial, după ce Moskva, nava-amiral a flotei ruse la Marea Neagră, a fost scufundată, scrie independent.co.uk.

Olga Skabeyeva, prezentatoare a televiziunii Russia-1, a anunţat în direct că, după ce nava de război Moskva a fost scufundată, conflictul care a escaladat se poate numi “fără niciun fel de dubiu Al Treilea Război Mondial” și că rușii luptă efectiv împotriva NATO.

Skabeyeva este catalogată de presa din vest drept una dintre “purtătoarele de mesaje ale Kremlinului”, scrie antena3.ro.

„Noi luptăm acum cu siguranță împotriva infrastructurii NATO, dacă nu chiar împotriva NATO”, a spus prezentatoarea de la televiziunea de stat Russia-1.

Potrivit DailyMail, prezentatoarea, precum şi invitaţii săi, au explicat că scufundarea navei Moskva este un motiv “absolut” pentru război, dar şi că “nu este nimic de gândit”, iar Rusia trebuie să răspundă.

O altă vedetă TV din Rusia, Vremya Pokazhet, a declarat, într-o emisiune transmisă în direct noaptea trecută, că Occidentul alimentează Ucraina cu “milioane de arme” şi astfel administraţia de la Kiev reuşeşte să provoace acţiuni “sângeroase, oribile şi de neimaginat”.

În aceeaşi emisiune, moderatoarea Olesya Loseva, a spus telespectatorilor că Occidentul crede că “Rusia este o ţară ce nu merită să există pe harta lumii, iar toţi ruşii ar trebui să dispară de pe faţa Pământului”, mai scrie antena3.ro.

La o altă televiziune controlată de stat, analistul Dmitry Drozdenko a declarat că “Occidentul se pregăteşte de foarte multă vreme pentru război” şi că Rusia înfruntă un război total împotriva colectivului occidental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here