fbpx
joi, septembrie 28, 2023
26.8 C
Ploiești
spot_img

Termoficare Prahova SA, chemată în judecată şi de UAP

Citește Și

- Reclamă -
Uniunea Asociaţiilor de Proprietari a deschis o acţiune în instanţă împotriva societăţii Termoficare Prahova SA, solicitând ca operatorul sistemului centralizat de termie să fie obligat, prin ordonanţă preşedinţială, să reia furnizarea.

Documentele au fost depuse luni dimineaţă la Tribunalul Prahova, a anunţat preşedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu. Acesta a precizat că este vorba despre o ordonanţă preşedinţială, care se judecă rapid şi reprezintă o procedură specială în temeiul căreia instanţa de judecată poate dispune de urgenţă măsuri temporare, pentru păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere sau prevenirea unei pagube iminente.

„Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova a depus, la prima oră, la Tribunalul Prahova o cerere de chemare in judecata prin care operatorul SC Termoficare Prahova SA fie obligat să asigure continuitatea furnizării apei calde, conform art 33 alin 3 din Legea 51/ 2006 si prevederilor din contractul cu ADI Termo Prahova. Este vorba despre o ordonanță președintiala pentru a se judeca în regim de urgenta pe obligația de a face, adică instanta sa oblige operatorul sa pună în funcțiune unul dintre echipamente pentru a asigura apa calda”, a anunţat Eugen Cristescu.

- Reclamă -

Firma de termoficare din Ploieşti, chemată în instanţă pentru reluarea furnizării de apă caldă

Şi Consiliul Judeţean a depus, în aceeaşi zi, o solicitare de chemare în instanţă a operatorului Termoficare Prahova. Ambele entităţi invocă Legea 51/2006, privind serviciile comunitare de utilităţi publice, prin care operatorii sunt obligaţi ca după încheierea unui contract să mai asigure o perioadă de continuitate de până la 90 de zile.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un cetăţean turc a căzut dintr-o maşină aflată în mers pe autostrada A1. Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs incidentul

Un bărbat, cetăţean turc, a fost dus de urgenţă la spital, joi, după ce a căzut dintr-o maşină aflată...