fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Traficant de droguri din Ploiești, atacat cu un câine Rottweiler de clienții care au vrut să-i fure marfa

Citește Și

- Reclamă -

Florentino Falvius Mantu în vârstă de 16 ani și Cătălin Rohat, ambii din Ploiești, au fost trimiși în judecată sub acuzația de tentativă de tâlhărie calificată după ce au vrut să jefuiască un traficant de droguri. Agresorii au pus la cale un plan diabolic, folosindu-se inclusive de un câine din rasa Rottweiler.

Cei doi agresori sunt consumatori de marijuana, motiv pentru care au încercat să facă rost de droguri încercând să-și jefuiască dealerul. Fapta s-a întâmplat în data de 18 mai 2022, chiar în fața Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Mantu și Rohat și-au dat întâlnire cu traficantul, în jurul orelor prânzului, în stația de tramvai. Aveau la ei suma de 500 de lei, doar că pentru a cumpăra cantitatea de droguri necesară mai aveau nevoie de încă pe-atât.

I-au propus dealerului să accepte oferta lor și să le dea 20 de grame în schimbl banilor pe care îi aveau la ei. Cum bărbatul a refuzat, Mantu și Rohat au încercat să fure drogurile atacându-l cu un cuțit și asmuțind câinele. Traficantul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiat în zona spatelui și mușcat de câine.

- Reclamă -

Plin de răni și de sânge, bărbatul a reușit să scape din colții câinelului și s-a refugiat în zona Liceului Tehnologic și de Servicii Sfântul Apostol Andrei unde a fost zărit de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Ulterior, tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești unde a fost internat pentru tratament cu diagnosticul: „plăgi prin tăiere degetele 4 și 5 mâna stângă cu secțiune tendoane flexoare și escoriație gleznă stânga mușcătură de câine”.

Cei doi tâlhari au fost trimiși în judecată pentru tentativă de tâlhărie calificată, respective complicitate la această faptă. Dosarul lor se află pe rolul Judecătoriei Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 2

Acum poți căuta orice pe ecranul telefonului tău Android fără să schimbi aplicațiile.Citește și: Căutarea Google a primit o...
Sari la conținut