Trei hoți care au a acționat în Dâmbovița, Argeș și Prahova au fost prinși în trafic de polițiștii din Târgoviște. Mașina folosită de tâlhari era plină cu drujbe, furate de la un magazine din Câmpina. Întrucât aceștia au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, autoturismul cu care se deplasau a fost blocat în trafic cu autospecialele Direcției Operațiuni Speciale. Unul dintre hoți era cercetat și pentru viol.

 

”În noaptea de 18 spre 19 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgoviște și ai Direcției Operațiuni Speciale au depistat în trafic 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat, fapte ce ar fi fost săvârșite în județele Dâmbovița, Argeș și Prahova.

Întrucât aceștia au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, autoturismul cu care se deplasau a fost blocat în trafic cu autospecialele Direcției Operațiuni Speciale”, se arată într-un comunicat al Poliției Dâmbovița.

Polițiștii au descoperit, în autoturism, 7 drujbe, ce ar fi fost sustrase dintr-o societate comercială din municipiului Câmpina, județul Prahova, arată sursa citată.

Bărbații au fost conduși la sediul Poliției municipiului Târgoviște, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, polițiștii au constat faptul că, pe numele unuia dintre bărbați a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, acesta urmând să fie depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here