Trei indivizi din comuna Fulga au vrut să dea lovitura vieții. Acum riscă închisoarea.

Sâmbătă, tinerii de 19, 22 și respectiv 30 de ani au furat aproape 150 de kilograme de pește dintr-o bală din comuna Fulga.

Proprietarul amenajării piscicole a cerut ajutorul polițiștilor, iar hoții au fost prinși într-o comună învecinată, chiar când se pregăteau să vândă peștele, direct din mașină.

Cei trei sunt cercetați pentru furt.

Comunicat IPJ Prahova:

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați de către directorul unei amenajări piscicole din comuna Fulga, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras pește din unul din bazine, ulterior plecând cu un autoturism.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza comunelor adiacente, ocazie cu care persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate în comuna Baba Ana, ca fiind 3 tineri cu vârstele de 19, 22 respectiv 30 de ani, domiciliați în comuna Fulga.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit cantitatea de 126 de kilograme de pește, care a fost ridicată și predată directorului societății.

Din verificări, s-a stabilit faptul că cei trei urmau să comercializeze peștele în cauză pe raza mai multor comune din apropierea orașului Mizil.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto cu caracter ilustrativ

Citește și:

https://www.ziarulincomod.ro/tomel-sacalul-celebrul-camatar-din-prahova-condamnat-la-inchisoare-cu-executare-datornicii-torturati-la-o-stana-din-teisani/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here