Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în comuna Gherghița, la intersecția DJ 147 cu DJ 100B, duminică după-amiază, 20 decembrie

În accident au fost implicate o mașină și o autoutilitară în care se aflau patru persoane. Toate persoanele au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital conștiente, dar cu multiple traumatisme a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

“În jurul orei 16:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția DJ 147 cu DJ 100B, în comuna Gherghița. În eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani și un autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani.

În urma impactului, șoferul autoturismului, o pasageră din auto în vârstă de 51 de ani, precum și un pasager din autoutilitară în vârstă de 48 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis și Poliția Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here