Ministrul Justiţiei a anunţat că va ignora avizul CSM pentru propunerea sa de procuror şef al DNA. De fapt, Tudorel Toader chiar se aşteaptă ca acest aviz să fie unul negativ. Oricum, îi va trimite preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea să preia conducerea parchetului anticorupţie, a declarat ministrul, într-o intervenţie la Antena 3.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei: „Prin conţinutul dosarului, prin experienţa profesională, dar şi prin modul în care s-a prezentat la interviu, prin modalitatea în care a expus bunele şi mai puţin bunele DNA, măsurile şi termenele şi toate celelalte pe care le propune pentru imbunătăţirea activităţii, unanim a convins comisia că dânsa este cea care trebuie să fie desemnată drept candidat pentru şefia DNA.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Sigur ca procurorii din CSM nu vor primi favorabil afirmaţia mea, dar indiferent de avizul dânşilor, voi continua procedura şi voi trimite la preşedinte, spre nominalizare, candidatura doamnei procuror.

Aştept ca dânşii să delibereze şi să dea avizul cel mai adecvat situaţiei în care doamna procuror se va prezenta. Personal, cred cu toată convingerea că avizul va fi unul negativ, dar eu, imediat ce-l primesc, trimit la preşedinte candidatura doamnei procuror”.

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here