fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Tudorel Toader nu va ține cont de avizul CSM în cazul șefei DNA

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ministrul Justiţiei a anunţat că va ignora avizul CSM pentru propunerea sa de procuror şef al DNA. De fapt, Tudorel Toader chiar se aşteaptă ca acest aviz să fie unul negativ. Oricum, îi va trimite preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea să preia conducerea parchetului anticorupţie, a declarat ministrul, într-o intervenţie la Antena 3.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei: „Prin conţinutul dosarului, prin experienţa profesională, dar şi prin modul în care s-a prezentat la interviu, prin modalitatea în care a expus bunele şi mai puţin bunele DNA, măsurile şi termenele şi toate celelalte pe care le propune pentru imbunătăţirea activităţii, unanim a convins comisia că dânsa este cea care trebuie să fie desemnată drept candidat pentru şefia DNA.

- Reclamă -

Sigur ca procurorii din CSM nu vor primi favorabil afirmaţia mea, dar indiferent de avizul dânşilor, voi continua procedura şi voi trimite la preşedinte, spre nominalizare, candidatura doamnei procuror.

Aştept ca dânşii să delibereze şi să dea avizul cel mai adecvat situaţiei în care doamna procuror se va prezenta. Personal, cred cu toată convingerea că avizul va fi unul negativ, dar eu, imediat ce-l primesc, trimit la preşedinte candidatura doamnei procuror”.

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img