fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Ultima zi pentru depunerea cererilor la APIA

Citește Și

- Reclamă -

agricultura - Ziarul INCOMODAstăzi este ultima zi în care fermierii pot depune cererile unice de plată a subvenţiilor, fără a fi penalizaţi. După data de 15 iunie, vor fi efectuate penalizări de 1% pentru fiecare zi lucrătoare.

Centrele APIA din județul Cluj, de exemplu, au fost deschise de la ora 7:00, iar funcționarii agenției vor sta la sedii cel puțin până la ora 19:00, pentru a se asigura că și ultimul fermier prezent a reușit să-și depună cererea.

- Reclamă -

Fermierii trebuie să vină cu adeverința de la primărie care demonstrează că solicitantul este utilizatorul terenului. Această adeverință trebuie să fie însoțită de tabelul de identificare a parcelelor, iar în cazul în care solicitantul deține animale, trebuie să prezinte și o adeverință de la medicul veterinar.

Potrivit reprezentanților APIA, până sâmbătă, la nivelul județului Cluj au fost depuse 27.592 de cereri, iar suprafața terenului declarat este de 180.000 de hectare, în condițiile în care marii fermieri nu și-au depus înc cererile. Anul trecut, 37.800 de fermieri și-au depus cererile.

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut