Un bărbat aflat în centrul de carantină din Bușteni (județul Prahova) a fost încătușat și dus cu forța la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina. Individul este acuzat că și-a agresat verbal iubita în camera în care erau izolați împreună.

Potrivit Buroului de Presă al Poliției Prahova, vineri 1 mai, la Centrul de Carantină din Bușteni a avut loc un conflict verbal între două persoane, aflate în izolare. Aceași sursă a precizat că ”o tânăra în vârsta de 19 ani ar fi fost agresată verbal de  concubinul său”. Pentru a calma conflictul care părea ca va degenera, un echipaj de jandarmi a intrat în camera celor doi tineri. ”În momentul intervenției forțelor de ordine bărbatul a continuat să manifeste un comportament agresiv verbal, fapt pentru care a fost necesară încătușarea acestuia, ulterior, fiind transportat la o unitate medicală”, a prcizat Biroul de Presă al IJP Prahova.

Potrivit unor surse, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, pentru un consult de specialitate, dat fiind comportamentul său agresiv. Ordinul de transfer la o clinică de psihiatrie ar fi fost dat de către noul comandant al Poliției Prahova, Marian Iorga. Medicii de la Voila au considerat că individul nu suferă de afecțiuni psihice și nu necesită internare și nici tratament.

Precauți, polițiștii au decis totuși să-i separe pe cei doi tineri, astfel, bărbatul a fost cazat într-un alt centru de carantină, de data aceasta în Ploiești. Tânăra agresată a fost și ea dusă la spital pentru consult, dar nu a rămas internată. Fata s-a întors la centrul din Bușteni.

În cauză cercetările continuă, fiind deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, a precizat Biroul de Presă al IJP Prahova.

Contactat telefonic de reporterii ziarului Incomod, comisarul șef Marian Iorga a refuzat să răspundă la telefon, anunțând într-un mesaj scris că vom fi contactați de Biroul de Presă al IJP Prahova. Precizăm că apelul telefonic avea un singur scop, lămurirea deciziei controversate privind transferul bărbatului care și-a înjurat iubita la spitalul de psihiatrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here