Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Câmpina a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a bătut partenera și a distrus mașina fiului femeii. Polițiștii au emis totodată și ordin de restricție.

”La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 14.00, la sediul Poliției Municipiului Câmpina s-a prezentat o femeie în vârstă de 41 de ani, din municipiu care a declarat faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie a avut un conflict cu concubinul său.

În urma audierii persoanei vătămate, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând risc iminent, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Pentru punerea în aplicare a ordinului de protecție provizoriu, polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului în vârstă de 38 de ani, ocazie cu care l-au surprins în timp ce distrugea cu un obiect contondent autoturismul fiului femeii în cauză”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie, între cei doi concubini ar fi izbucnit un conflict spontan generat de mai multe neînțelegeri, bărbatul adresându-i femeii injurii, amenințând-o și ulterior lovind-o în zona capului cu un telefon mobil pe care l-a aruncat către aceasta.

 

Astfel, în baza probatoriului administrat,  față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here