fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Un bărbat a luat pistolul unui polițist și a împușcat alți doi polițiști care veniseră să-l ia la audieri după ce lovise un șef de post

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Doi polițiști au fost împușcați de către un bărbat, care a folosit o armă luată chiar de la un polițist „mascat” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Incidentul s-a produs în Covasna, joi, 5 noiembrie, când oamenii legii au mers cu un mandat de aducere să îl aducă pe bărbat la audieri după ce dimineață ar fi agresat un șef de post.

„Referitor la evenimentul din județul Covasna, Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele:

- Reclamă -

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcția Control Intern și S.I.A.S., ambele din cadrul I.G.P.R., cu privire la modul de organizare și desfășurare a misiunii.

La finalizarea acestor verificări, se vor dispune măsurile legale care se impun.

Cei doi bărbați au fost conduși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.”, au comunicat reprezentanții IGPR la solicitarea ziarului Incomod.

- Reclamă -

În jurul orei 09.00, în fața sediului Postului de Poliție Barcani, doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv 52 de ani, ar fi agresat fizic un polițist.

Cei doi bărbați fuseseră citați la sediul Postului de Poliție Barcani, în vederea soluționării unei petiții.

Aceștia au devenit recalcitranți și l-ar fi tras de uniformă pe șeful de post, moment în care unul dintre ei l-ar fi lovit cu pumnul pe polițist.

Având în vedere cele întâmplate, doi polițiști din cadrul Postului de Poliție au intervenit în sprijinul colegului agresat, folosind spray iritant-lacrimogen, asupra celor doi bărbați, care au fugit de la fața locului.

- Reclamă -

Ulterior, în jurul orei 16.00, în timp ce polițiștii puneau în executare un mandat de aducere, emis pe numele unuia dintre cei doi bărbați, aflându-se la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi luat un pistol și ar fi tras cu acesta, rănind doi agenți de poliție, la nivelul membrelor inferioare.

Cei doi bărbați au fost imobilizați de polițiști, fiind conduși la sediul Poliției Orașului Întorsura Buzăului, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii răniți au fost transportați la o unitate medicală, în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img