fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Un fost fotbalist de la Petrolul are nevoie urgentă de sânge

Citește Și

- Reclamă -

Ionuț Șerban, un fost fotbalist de prim-eșalon de la Petrolul Ploiești, în vârstă de 28 de ani, are nevoie urgentă de donare de sânge.
“‼️𝑨𝒑𝒆𝒍 𝒖𝒎𝒂𝒏𝒊𝒕𝒂𝒓‼️

Fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite.”, este mesajul postat de FC Petrolul Ploiești pe Facebook.

- Reclamă -

Potrivit apropiaților, poate fi donată orice grupă de sânge.

Cei care pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești. La donare vor avea prioritate.

De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: „Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...