fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Un jandarm din Ploiești, rănit în timpul unei percheziții

Citește Și

- Reclamă -

Un jandarm din Ploiești s-a accidentat în timpul unei percheziții! Potrivit conducerii Grupării Mobile Ploiești, jandarmul a vrut să sară un gard la o percheziție domiciliară, dar când s-a prins de gard o țepușă de pe acesta i-a intrat în mână. Din fericire, tăietura nu este gravă, iar jandarmul a primit imediat îngrijiri medicale, fiindu-i aplicate mai multe copci. Acesta este în prezent în concediu medical și, după ce rana se va vindeca, se va întoarce la serviciu, a precizat Aurelian Costache, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

Jandarmul s-a accidentat la una din perchezițiile de marți, 3 iulie, când polițiștii prahoveni au descins la cinci persoane bănuite de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cele cinci persoane percheziționate au fost aduse la sediul poliției pentru audieri, iar două dintre acestea au fost reținute.

- Reclamă -

Este vorba despre un scandal din data de 23 iunie, a izbucnit un conflict între mai multe persoane, un bărbat fiind bătut și fiindu-i lovită mașina cu corpuri contondente. Se pare că scandalul a izbucnit după ce o femeie l-ar fi părăsit pe unul dintre agresori pentru bărbatul bătut. Citește aici mai multe detalii despre acest caz!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut