Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din localitatea bistrițeană Telciu, internat în Secția Boli Infecțioase a Spitalului de Urgență din Bistrița, a căzut în cap, noaptea trecută, de la etajul întâi al clădirii. Bărbatul a fost transferat, în stare gravă, cu fractură cervicală, în secția de Anestezie-Terapie Intensivă a spitalului. Unitatea medicală a declanșat o anchetă internă, iar cazul este anchetat și de polițiști, anunță Mediafax.

“În acest caz a fost declanșată o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul. S-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

De asemenea, spitalul a declanșat o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care a căzut bărbatul: “Un pacient în vârstă de 47 de ani, internat în Secția Boli Infecțioase (etaj I) a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, a fost găsit de către personalul sanitar căzut în curtea complexului spitalicesc de pe str. Alba Iulia din municipiul Bistrița. Potrivit medicului de gardă, pacientul fusese internat de duminică în Secția Boli Infecțioase cu sindrom febril, fără probleme psihice cunoscute. Întrucât în cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitație, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil. La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicației de la miezul nopții, acesta nu a fost găsit în salon, lenjeria patului și pervazul geamului prezentând materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind găsit căzut în curtea unității”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Camelia Strungari.

Personalul medical a apelat numărul unic de urgență 112, bărbatul fiind preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost diagnosticat cu fractură cervicală și internat în Secția Anestezie-Terapie Intensivă.

Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here