Un paznic al Autostrăzii Soarelui a murit luni seară, 2 martie, după ce a vrut să traverseze de pe un sens pe celălalt, dar a picat în gol, anunță reprezentanții Poliției Ilfov! Un alt bărbat care a văzut ce s-a întâmplat și a vrut să-l ajute de asemenea a picat și s-a rănit.

“La data de 2 martie, în jurul orelor 21:30, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce desfășura activități de pază pe Autostrada Soarelui, km 14 -pasarela CFR București-Oltenița a fost victima unui accident de muncă, acesta decedând.

Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiștii din Pantelimon a rezultat faptul că victima, agent de pază la o societate comercială, se află în timpul serviciului, iar când a încercat să sară de pe un sens pe celălalt al autostrăzii, din neatenție a căzut în gol, de la o distanță de aproximativ 10 -12 m, printre spațiul dintre cele două sensuri.
Precizăm faptul că un alt bărbat, voluntar, a încercat să-i acorde primul ajutor victimei însă si acesta a căzut, lovindu-se.

Bărbatul, voluntar, a fost transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care a ridicat cadavrul în vederea efectuării necropsiei.

Politiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here