Tudor Iancu, profesor de istorie în Ploiești, este angajat, conform ultimei declarații de avere completată în mai 2015, în nu mai puțin de șapte locuri!

Prof. Iancu predă istoria la Colegiul Național “Jean Monnet” Ploiești, de unde câștigă 1.935 lei, anual. Deși pare puțin, restul veniturilor compensează acest salariu. Iancu mai încasează 32.454 lei din funcția de inspector școlar în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, 7.432 lei pentru că este formator în cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, 10.236 lei pentru că lucrează și ca vicepreședinte la CAR Ploiești. În plus, Tudor Iancu este membru al unui consiliul din cadrul AJOFM Prahova, de unde mai încasează, anual, încă 1.524 lei. Este și formator în cadrul Casei Corpului Didactic Prahova, de unde câștigă încă 1.164 lei. Nu în ultimul rând, prof. Iancu a avut un rest de plată în urma unui Proiect cu finanțare europeană în cadrul căruia a fost expert-instruire de 94.000 lei.

Soția sa, Gabriela Alice Iancu lucrează tot în învățământ, câștigând 45.109 lei anual, de la Școala Generală “Ioan Grigorescu” din Ploiești.

Cei doi au împreună o garsonieră, un apartament cu trei camere, o casă de locuit și un autoturism Volkswagen Golf, an de fabricație 2009. Familia Iancu deține și două depozite în bancă, unul de 101.367 lei și unul de 8.500 lei.

În plus, garsoniera este dată spre închiriere, astfel că profesorul mai încasează și de aici 825 lei, lunar.

Astfel, anual, profesorul Tudor Iancu încasează, împreună cu soția sa, 203.754 lei. Ceea ce înseamnă o medie de 16.979 lei pe lună, în anul 2014.

43 COMENTARII

 1. Nu cred ca e cazul sa comentati sumele pe care le castiga. Domnul profesor este un om deosebit care munceste mult, o capacitate intelectuala, care realizeaza multe lucruri deosebite. L-am avut ca profesor si ma simt mandra. Tot respectu! O adevarata valoare!
  ,,Comentatorii“ mai bine ar munci si ei sa vada in cat timp si cu cate sacrificii se castiga acei bani.

  • Comentatorii va roaga doamna sa il destituti dvs; daca nu puteti, macar poate ,,printr-un sacrificiu”, ca tot se jertfeasca sa-si indese buzunarele, ,,avarul- penal” sa faca un gest de MARE BARBAT: DEMISIAAA!!!!CAND VREODATA, EL SI INSP. COTAC BARBATI! STIU EU CAND…ATUNCI CAND NACHILA II VA AVEA ALATURI IN SOARTA! Doamna Polifrone, vedeti ca al dvs. insp. IANCU A VANDUT-O CHIAR SI PE CORINA MARIN DIN MINISTER, DACA NUMELE ACESTEIA VA SPUNE CEVA !!!Asa ca vinde si cumpara tot…a cumparat-o pe dir. din A. Pann vara trecuta si cat de curand ii va spune:PA! O sa vedeti…pentru ca ,,IANCU SINE DEO”!

 2. AOLEU! CE CORECT! EU L-AM AVUT INDRUMATOR SA INCALC LEGEA! Vai de noi! Daca ne lasam inspirati de cel care incearca sa terorizeze si sa supuna prin umilinte! Ati fost vreodata in vreo sedinta publica de repartizare pe posturi? Ati vazut cum trateaza oamenii??? Vai de noi! Traim in cea mai corecta societate! Aparam mereu infractorii si hienele!

  • Doamna Lenuta, suntem mici! Sub ochii nostri actioneaza un grup mafiot, cu diferite paliere de interese, o adevarata caracatita a coruptiei:,,IANCU-parte din inspectorii I.S.J.PH- consilier juridic”, care au ca ,,LEGI:ABUZURILE IN SERVICIU si FALSURILE INTELECTUALE”.
   In primavara lui 2015 este acceptat in acest clan infractional si ACTUALUL INSP. COTAC LEONARD, ex-prof. la Sc. G. A.Pann, actualmente la Sc.G.H. Berthelot (prin aranjamentul binevoitor al insp. Iancu) ca mai apoi, in august 2015, SA FIE COOPTATA si NUMITA SANDU LAURA, DIRECTOR la SC. G. ,,ANTON PANN”- PLOIESTI. Dupa ce DETINE la activ PLANGERE PENALA SI CIVILA, DIRECTORUL SANDU LAURA SI-A MAI DESCHIS CALEA CATRE O NOUA PLANGERE PENALA PENTRU CA IN MOD NELEGAL, FRAUDULOS A SUPERVIZAT AMPLASAREA UNUI CHIOSC-MAGAZIN IN INCINTA INSTITUTIEI. Pe langa faptul CA A PUS IN PERICOL SANATATEA ELEVILOR (chioscul nu avea avizul necesar al DSV- Prahova), DIRECTORUL SANDU NU SPUNE NIMANUI:
   -DACA A LUAT SAU NU BANI DE PE URMA INCHIRIERII SPATIULUI?
   -CE ANUME A FACUT CU ACESTIA, DACA I-A OBTINUT?
   I.S.J.PH. A INCALCAT LEGEA DEOARECE A NUMIT-O PE SANDU LAURA CA DIRECTOR LA SC.G. ,,ANTON PANN”- PLOIESTI CU TOATE CA NU ARE STUDIILE NECESARE PENTRU OCUPAREA POSTULUI. ESTE CLAR DE CE A FACUT I.S.J.PH. ACEST LUCRU: AMPLASAREA UNUI PILON NUMIT DIRECTOR SANDU LAURA, A UNEI SIMPLE EXECUTANTE, NUMITA SANDU LAURA IN APARAREA PROPRIULUI INTERES A INSP. IANCU TUDOR.
   De aceea, SUNT SIGUR CA I.S.J.PH. NU VA LUA NICIO MASURA IMPOTRIVA EI, CU TOATE CA AR FI TREBUIT SA O DEMITA,NUMAI PENTRU FAPTUL CA A PUS IN PERICOL SANATATEA PROPRIILOR ELEVI.
   DAR CUM SA FACA ACEST LUCRU I.S.J.PH. CARE TOT IN VARA LUI 2015 SE JUCA CU DESTINELE A APROAPE 200 DE COPII( scandalul privind transferurile nejustificate ale unor elevi de la liceul la care au intrat,a alta unitate de invatamant a determinat demiterea lui Nachila Petre din functia de inspector pentru ABUZ IN FUNCTIE).
   IN ACEEASI MANIERA, A ACTIONAT I.S.J.PH, PRIN IANCU TUDOR SI CU DIRECTOAREA ARGESEANU DE LA C.N.,,NICHITA STANESCU”- PLOIESTI; in aceasta speta,este implicat profund PROF. BALANICA ROMEO.
   Iata argumente doamnelor Dogaru si Polifrone IMPOTRIVA CANCERULUI I.S.J.PH: IANCU TUDOR. Si, pentru a va demonstra ca cele pe care le sustin sunt ADEVARATE, ca nu arunc VORBE ca sa fie ARUNCATE, ca nu imi este frica de consecinte, faceti urmatorul lucru: mediati dvs. o intalnire PUBLICA, TELEVIZATA, DE ORICE NATURA avand ca protagonisti pe cei invocati de mine si respectiv eu. SIGUR MARELE DVS. INVATAT, OMNIPOTENTUL INTELECTUAL INSP. IANCU NU VA ACCEPTA A NE CONFRUNTA CU DOCUMENTE PE MASA! RAMAN LA DISPOZITIA DVS. SI A ORGANELOR DE ANCHETA, doamnelor Dogaru si Polifrone!

   • In sfarsit, se ocupa si cineva de Tudor Iancu! Sper sa nu fie nu numai el ca mare jale a adus inspectorul asta printre directori si ,,amaratii” de profesori care se duceau la competari supliniri etc.

 3. Munceste atat de mult ca Randunica s-a facut Cioara,doamna Dogaru…vreo 5 anotimpuri! Daca merita mai mult si statul roman nu-i recunoaste calitatile, de ce nu ii oferiti dvs tot? O asemenea somitate cu dosar penal pe masa procurorilor merita…ani de munca pentru a-i egala performantele!
  Doamna Polifrone, stiu ca nu avem voie sa comentam! Doar valorile ajung in fata…procurorilor!

 4. Asadar, ajungem sa fim inspirati de cei care ne supun prin umilinte si teroare, prin comportament abject. Ati fost vreodata la vreo sedinta publica de repartizare? Ati vazut cum trateaza oamenii? Felicitari! V-ati gasit muza! Eu una… am avut multe intersectari urate cu acest profesor…

 5. Asadar, ajungem sa fim inspirati de cei care ne supun prin umilinte si teroare, prin comportament abject. Ati fost vreodata la vreo sedinta publica de repartizare? Ati vazut cum trateaza oamenii? Felicitari! V-ati gasit muza! Eu una… am avut multe intersectari urate cu acest profesor…

 6. Doamnelor Dogaru si Polifrone pentru a fi totul pe deplin de ce duet? Cooptati-o si pe KORECTA de directoare de la A. Pann cea cu magazinul nelegal ca si asa are si ea dosar penal!Are o voce…dulce, incat domn inspector a ajutat-o… cu postul. Un trio formidabil, numai bun de omagiat ,,SANCTITATEA SA”,domn inspector Iancu! Sau si pe dvs.v-a ajutat cu…directoratul si VOCILE DVS.SUNT ASA DE BLANDE, BLAJINE SI PARTINITOARE LA ADRESA LUI?

 7. Cat de curand inacu va raspunde IN FATA PROCURORULUI pentru abuzurile savarsite in latura penala alaturi de: nachila, angelescu, manaila, georgescu, ciulac, argeseanu si ,,compania”(C.N. Nichita Stanescu) si sandu si ,,ajutoarele”(Sc. G. A. Pann).AU DOSARE PENALE! LEGEA ISI VA SPUNE CUVANTUL, CA DUMNEZEU NU AU, VA GARANTEZ!

 8. In fata cadrelor didactice erau ZMEI! ,,ISIS” de…,,PLECATI!” sau ,,IRA” de…,,CARATI-VA!”,se vad !!!
  AU CALCAT IN PICIOARE DE LA LEGE LA BUN SIMT!AU TERORIZAT OAMENI NEVINOVATI PENTRU A RAMANE EI IN FUNCTII, PENTRU PRIVILEGII SI O PUNGA DE GALBENI!
  ,,O CASTA” DE INCAPABILI SI DE CORUPTI! O BANDA DE ANTICRISTI!
  CAT CREDE IANCU CA ,,ALIANTA FALSURILOR IN INSCRISURI” CU MARIN CORINA DIN MINISTER VA MAI TRECE NEOBSERVATA?
  CAT CREDE IANCU CA DIFERENTA DINTRE SUMA PE CARE O AVEA IN BANCA IN 2014 SI CAT A OBTINUT, CA VENIT, IN ACELASI AN VA MAI RAMANE O…ENIGMA?
  PE CINE CREDE IANCU TUDOR CA MAI DUCE DE NAS CAND EL ESTE IN CONSILIUL DE ADMINSITRATIE AL INSPECTORATULUI, ORGAN CARE DELEAGA DIRECTORII, IAR SOTIA SA ESTE DIRECTOR(Sc. G. I. Grigorescu) TOCMAI LA O ARUCATURA DE BAT DE…MAMA ACESTIA!
  Iar, doamna Lenuta foloseste apelativul ,,HIENE”, pentru EI! Sa lasam animautele in pace, doamna! Dumnezeu le-a CREAT pe pamant;,,aia” nu-s ,,OPUS DEI”, sunt sub ele! IN SOCIETATE, pentru ei, DACA ESTE ACCEPTATA, EXISTA DACA DEFINITIA: ,,AEXISTENTI”! INTRE EI, CONCUREAZA LA PREMIUL PINOCCHIO, LA PREMIUL CORUPTUL MILENIULUI! Daca mai ii adaugam si pe H.Toma si pe Cotac, intregim premiile cu Diplomele Bachus si Parvenitism !

 9. Domn Horea, dar de vila lu’ nenea Iancu de la Busteni nu stiti? Stie de vila, spune ca a fost chiar acolo, si secretara Bunea de la Grigorescu, unde-i sotia lu’ Iancu director!
  Dar de modul in care vorbeste o parte din auxiliarul de la Grigorescu, ai auzit domn Horea? Ca la usa cortului…aia de-s din neamul lu’ nenea Iancu! O injura, o trateaza ca pe o infractoare pe directoarea Iancu pentru ca a vrut sa batjocoreasca un mecanic, care le lucrase ,, pe nimic”. ,,I-a aranjat” insa mecanicul in instanta cu Rotaru si pe directoarea Iancu si pe nenea Iancu!
  Domn Horea, se lauda ,,nentu Iancu” pe unde merge ca nu are frica, pentru ca ar fi ,,cu acopereala”!Sti ceva de asta? Eu nu cred ca accepta in asemenea structura, asa…scursura!
  Bine ca a inceput lumea sa vorbeasca de acest individ, ca mut rau a facut! Sper ,,sa ne inmultim opiniile’, sa aducem si documente pentru a pune capat acestei indelungi si umilitore ,,indigestii”(sa nu-i spun altcumva) instaurata de un parvenit, un nou ciocoi nou cu purtari vechi, urat mirositoare.

 10. Va rog din suflet,sa nu va mai luati de doamna Argesanu,,, baroneasa de Nichita”, pentru ca are ,,dosist” care ,,pupa frumos”: Balanica!E pacat!

  • Domn Marcel, ,,incredibilul” va mai dura foarte, foarte putin timp! Va da explicatii in fata Legii si a Justitiei atat el cat si,,liota lui” din inspectorat si licee/scoli, dar si de-al de presendinte de sindicat Duta, tovarasul lui de ,, sparle”. O sa vedeti HORA JUSTITIARA CU ,,MANDRETELE ”: SKIJET- GEORGE, BURATINO-CIULI, PINO- SANDU, FELCER IN ACTE- ARGES, MARIN- MAMICA acompaniate la tambal, balaica si frunze de: TIGA-IANC, FOAMEA- COTCO, NULITATE- DUTA-PTA, PORCO-NACHI, GIRAF- ANGE! DE CE CREDETI DVS. CA NU SPUN NIMIC, DAR NIMIC! MUTO-SURZENIA-ORBIREA E DIAGNOSTICUL LOR!SE UMFLA IN FATA MULTORA, DAR DACA ERA CEVA DE EI IESEAU LA ,,INTERVAL”, LA DEZBATERE! SUNT ZEROURI SAU 0/O CAZ L’HOPITAL CA SA FIM IN MATEMATICI CU PSEUDO-PROF0-FORMATORII GIRAF SI COTCODAC!AOLEO,DAR DACA SUNT 0/0 SI GIRAF E NUMARATOR IAR COTCODAC NUMITOR!

 11. Asta se intampla, daca se aplica legea in Romania. Inspectorii si directorii sunt acuzati de profesorii care sunt nepregatiti, care nu au o conduita morala si civica adecvata si care isi bat joc de meseria de dascal. Daca citim comentariile, vedem cat de jos poate ajunge un om prin cuvintele sale. Nu stiu cine sunt domnii care au comentat cu litere de tipar, dar lasa mult de dorit prin conduita si exprimare. Comentariile dumnealor sunt o rusine! Sper din suflet ca nu sunteti profesori, sau ca macar nu mai sunteti. Daca avem de comentat o situatie, nu trebuie sa lasam deoparte bunul simt. Bine ca ii critica pe altii, mai bine s-ar uita in oglinda. Am ajuns sa acuzam un om ca munceste. Aici nu ajunsesem cu prostia. Ce facem domnilor cu profesorii care vin in stare de ebrietate la ore, care nu cunosc materia pe care o predau, dar care reclama cat de buni sunt? Pe acestia cine ii stie? Poate domnul Iancu, de aceea si primeste acum “recompensa”. Presupun, domnule inspector, ca aveti aceeasi specialiate cu cei care au trimis comentariile. Altfel nu se explica. Daca nu se pot ridica la nivelul dumneavoastra, macar sa va dea in cap! Parearea mea: mergeti inainte, avem nevoie de oameni care muncesc, nu de loaze care comenteaza tendentios si malitios!

  • S-a uitat ceva: I.S.J.Ph. a pierdut deja un proces in decembrie! Solutia: mincinosi Angelescu,Iancu, Manaila plus plata despagubirilor!Are dreptate Elena: s-au auzit multe; ultima e sigura si am auzit-o de la un om al legii:va fi chemat pana in martie la Procuratura , DNA si ANI. Le-a inceput sfarsitul; nu e ,, Sfarsitul care incepe” ca e greu Cioran pentru el!Despre poete de curte, numai de bine. Fiecare sef cu lingaul sau! Sa ne traiasca ,,dosistii”, doamna Mioara! Sa te vad cand va fi chemat aprigo aparatoare , iubitoare de conducator ce-o sa ma zici! Nimic! Te vei ascunde ca asta e caracterul tradatorului; si cum tagma voastra are aceasta regula, prima vei fi iuda!

 12. …,,mioara” udrea, cum de apari tu tocmai acum? Poeta de curte? Esti si tu…ajutor de tip:MAMALIGA arhitect de legi, CIULA-MA si GEORGICA de la RESURSELE VITALE ALE CENTURII? Esti jalnica, dar nu total: ai dreptate dintr-o singura perspectiva…miroase a HORIcA-palinca daca intri in inspectorat!!!Esti hidoasa pentru ca o crestina, o femeie adevarata isi lauda sotul, copilul/copii, elevii nu un INFRACTOR CARUIA II CURG BALELE SI DUPA O PISICA DACA E…CRAPATA!! Cunoscandu-te stiu de ce faci asta: urmezi a da cu subsemnatul la procuratura precum TIGANU’ pe care il aperi.
  Iti dau ,,teme”, pentru ,,invizibilul care iti sta pe umerii si unde ar trebui sa fie lipit niste par”; intreaba-l pe TIGAN:
  1. cine-i Corinuta de la MECS?
  2. daca are sau nu plangere penala la Bucuresti cu CORINUTA si pentru ce?
  3. daca el are dosar penal acum la parchet si pentru ce?
  4. daca din cauza lui doua directoare au dat/ dau cu subsemnatul la politie si mai urmeaza o a treia?
  5. daca in septembrie 2015, a mintit-o pe una dintre cele doua directoare ca: ,,judecatorul e in concediu”?(Atentie era judecatorul in concediu la termenul de judecata!!!)
  6. daca vrei sa legi cele 5 puncte anterioare:
  a. care-i diferanta intre 2225 si 17656?CE SUNT ACESTEA?
  b. care-I diferenta intre 17 si 21? CE SUNT ACESTEA?
  6. e dovedit CU ACTE, CU HOTARARE JUDECATOREASCA DREPT mincinos intr-un dosar dimpreuna cu GIRAF SEF si MAMALIGA de LEGI. De ce nu va arata ,,realizarea lor”???
  6. intreaba-l de ce a vrut sa-si faca ofiter de,,acoperiti” din casa? Iti spun eu ca am stat la masa cu el:CA SA-L AJUTE PE TIGAN CAND VA VENI VREMEA LEGII!
  Calculeaza ,, INFINIT CU MINUS PE INTELIGENTA” diferenta intre depozitele bancare ale TIGANULUI din 2014 si venituri obtinute de acelasi CIORIX in 2014; are un plus de 800 miioane de lei. Deci TIGANU TAU a muncit IN 2014 nu a mancat, nu s-a spalat SI A OBTINUT 10 LEI SA SPUNEM IAR IN BANCA ARE 18 LEI!!!! ASTA ,,STIE SI…BAIETII”!!!
  Grele teme dar am incredere ca le rezolvi!

 13. Doamna Mioara, cum sa ai sapte munci retribuite??? Rad si curcile de noi! Dar se pare ca aveti motive serioase din momentul in care il sustineti pe insp. Iancu; iar asupra acelor motive, nu ma pronunt, cu toate ca banuiesc ce rang purtati si ca de fapt ce ati scris despre acel om este nu oglinda lui ci a dvs. Va vedeti pe dvs. si arati spre altul…hotul din banda condusa de inp. Iancu striga hotul la cel care l-a facut hot pe seful ei. Nu mai merge cu prosteala asta ieftina! Gata…s-a ajuns la limita! Se stie cum se dau catedrele in miez de noapte, pe nedrept; se stie ca prea putin e in spiritul legii la sedintele de distribuire a catedrelor, a orele. Nu va faceti ca nu stiti, doamna Mioara! Nu faceti din insp. Iancu un aparator al legii si al moralitatii, pentru ca ar fi o mare minciuna. Nu sunt nici eu de acord cu unele dintre cuvintele dure din textele de mai sus; insa, parte din ce se sutine este adevarat: am vazut cu ochii mei multe femei iesind de la acest inspector plangandu-se de modul inuman, ordinar in care sunt tratate. Doamna Mioara, vreau sa va spun ca ceea ce am citit mai sus, circula de mult prin scoli; se stie ca are mari probleme cu justitia si ca se apropie momentul in care va trebui sa raspunda. Sunt sigura de ceva: multi vor scrie atunci de cat rau a facut acest om; atunci,cantaretii o sa dispara. Sa speram ca legea se va impune in inspectorat si ca arbitrariul va disparea. Atunci invatamantul din Prahova va avea de castigat. Este si ceea ce va doriti si dvs.?

  • Cum sa-si doreasca doamna Mioara schimbarea unui om care munceste atat de mult? Ce nu stiu multi e ca de fapt domnul insp. gen Nachila a fost victima acestui individ; el conducea si conduce inspectoratul! Ce nu stiu cei doi insp. generali este ca acest om vinde si cumpara pe toti;iata dovada: a incercat sa intre de buna-voie in structurile fostei securitati dar a fost respins categoric pentru caracterul sau. Daca nu credeti, intrebati-l pe insp. Iancu de fostul tov.maior DSS, Viorel Marin_ _( nu pot divulga tot numele)! Daca se apuca numai unul sa vorbeasca despre acest om…Numai unul si e gata !

 14. Buna ziua. Ma amuza titlul articolului. Jurnalistul vrea sa fie obiectiv si are impresia ca face o constatare, dar nu-si da seama ca el de fapt il glorifica ce acest TUDOR IANCU. Eu am avut de a face personal cu acest `rege` al suplitorilor, si pot spune cu mandrie ~SUNT UN SUPRAVIETUITOR AL REGIMULUI TUDOR IANCU~.

 15. Cineva ne invata mereu in sedinte ca nu este corect ca o persoana ce profeseaza in invatamant sa aiba la plata cu ora mai mult de 4ore, ne certa rau daca ”nu eram recomandati de cineva”, daca intram in birou fara sa ne invite, etc,, ESTE CORECT SA AI ATATEA FUNCTII SI SA FII IMPLICAT IN ATATEA COMISII? Ce randament mai poate avea acest individ pe functia de baza? Eu sunt profesor cu o norma (18 ore) si uneori mi se pare obositor, CE LEAC MIRACULOS FOLOSESTI IANCULE? APA VIETII? Sau lacomia, fatarnicia., tupeul, grandomania, mitomania etc sunt energizantele? Atatia ani acest individ a terorizat TOTI profesorii, TOTI directorii si nimeni nu a spus nimic, Tata Iancu care este cel mai general dintre generali va ramane pe veci in ISJ. Cine are curaj sa-schimbe? Inspectorul gen Angelescu? NU! Insp, gen Toma betivul? NU! Oare cine? Va astept cu variante……..

 16. Nu ma intereseaza cat castiga , ci cat de OM ar trebui sa fie . Ma intereseaza mai mult cum este , caracterul unui personaj ca Nea ‘ Iancu ce detine un post ” cheie ” , dar care nu cred ca ii permite sa se comporte in felul in care o face . Functia nu -i permite asta si nici banii pe care-i castiga ! Doar el este cel care-si permite cam multe , fara sa se gandeasca la consecintele unei astfel de atitudini ireverentioase , malitioase , sarcastice , un gen de mistocareala ieftina , intimidare , restrictionarea dreptului la replica , a dreptului de a pune o intrebare . Toate astea , pe el il irita , il scot din minti . Nu ai voie sa deschizi gura sa-l intrebi ceva ca sare ca ars si te tine minte , cum singur se lauda . El , pana la urma urmelor este un functionar public , in slujba oamenilor si ar trebui sa se comporte ca atare . Macar din condescendenta , daca bun-simt nu are . Mizeaza probabil pe capacitatea lui aproape diabolica de intimidare prin frica si pe faptul ca oamenii se blocheaza pur si simplu la simpla lui privire sfruntata , rautacioasa si umilitoare . El nu intelege ca acolo nu este mosia lui , nici a urmasilor urmasilor lui , ca acolo vin oameni care au dat un concurs si pe baza notelor si calificarilor fiecaruia , el este OBLIGAT sa repartizeze posturile . Nu le da de la el , cel putin nu pe toate ! Nu vine nimeni cu mana intinsa la el ca la pomana , desi ii place sa creeze aceasta senzatie … Nu ! El este obligat sa fie prezent in sala de sedinta publica si sa supravegheze si sa conduca procesul de repartizare , corect , echidistant , in spiritul si litera legii , cu intelegerea ca acolo el este cel ce se afla la dispozitia publicului si nu invers ! Ca doar pentru asta e platit atat de bine . In schimb , ce vedem an de an ? Acelasi Nea Iancu , cu aceleasi aere si ifose , infatuat si infoiat , impaunat si bine inscaunat , pus pe aceleasi replici si mistouri , aruncand sageti otravite catre unii sau de o bunavointa aproape bizara , vis-a-vis de altii . Nimeni sau aproape nimeni nu indrazneste sa-l contrazica , sa-l intrebe ceva sau sa-si exercite dreptul la replica ! Se mai gaseste cate unul sau una care indraznesc sa-l puna la punct , dar extrem de rar . Si nu inteleg de ce le este oamenilor atat de frica de el ? Sedintele publice de repartizare a posturilor se tin pana tarziu in noapte . Nu incep niciodata la ora anuntata , se trage de timp intr-un mod flagrant , pentru ca Nea Iancu are timp la dispozitie sa tina morala , sa faca mistouri sau sa admonesteze oamenii . Numai ca timpul lui nu este egal cu al celor multi . El sta pe BANI ! Il doare pe el fix in pix ca sunt oameni veniti de la Cucuietii din Deal si ca la 3 dimineata nu mai au cu ce ajunge acasa . Lui ii arde de tras mata de coada , de lungit pelteaua alaturi de madame Ciulac si alte cateva madame desemnate sa plaseze o hartie de la una la alta si tot asa … Pentru o singura hartie , la dreapta Tatucului Iancu sunt 5-6 muieri obosite . Aste se cheama ” frecat menta ” in inspectorat pe o caruta de bani si pe sanatatea unor oameni ce sunt nevoiti sa dea examene si paraexamene , an de an , ca sa demonstreze ca … ce ? Ca au memoria buna si nu au Alzheimer , comparativ cu pensionarii si titularii ruginiti pe posturi , dascali anacronici , desueti , obositi , ramoliti , plictisiti , depasiti de vremuri si de situatie . Dar , sunt titulari ! Cunosc cadre didactice care mai au putin pana la pensie , vechime neintrerupta in invatamant de peste 20 de ani , cu toate gradele didactice luate si care sunt suplinitori ! Si pe care Nea Iancu ii freaca si-i umileste dupa cum vrea muschii lui . De ce ? Uite asa , ca nu-i este lui simpatic . Ca i s-a pus pata pe el si pe altii . In schimb , are si el simpatiile lui , favorizatii lui , dar si simpatizanti . Cu astia isi permite glume mai delicate si mai elevate . Astora le raspunde chiar mai mult decat e cazul , dialogheaza , consiliaza , indruma si sustine . Am asistat la zeci de minute de glume si povesti intre Nea Iancu si anumite persoane ce se bucurau de un tratament aparte , preferential . Zeci de minute intinse si trase de par in miez de noapte , pe nervii si pe timpul celor multi . Domnu’ Iancu , chiar daca aparent taie si spanzura , va plati mai devreme sau mai tarziu , cu varf si indesat pentru modul cum isi trateaza semenii ! Nimic nu ramane fara un raspuns divin in probleme de morala fundamentala ! Ce dai aia primesti ! Intotdeauna ! Semeni vant , capeti furtuna ! Sunt legi universale dupa care functioneaza intreaga Creatie . Iar , Don ‘ Iancu nu va fi scutit . Dupa fapta si rasplata … Vom mai trai , vom mai vedea si vom auzi … aveti putintica rabdare !

 17. Domnule „Cornel” dintre toate comentariile facute pe seama acestui articol, al dumneavoastra reflectă intocmai sedințele de repartizare pe care le face „regele suplinitorilor”. Personal am avut „neobrazarea” de a ma trage de sireturi cu acest ilustru salvator al invatamantului prahovean, si dupa cum ati spus- m-a tinut minte si am cunoscut pe pielea mea ceea ce profesorii numesc „picatura Iancu”. Daca e sa lasam totul la latitudinea divinului asta va fi cheamat si dupa ce va iesi la pensie sa domneasca, asa cum s-a intamplat cu nenea Borovina. Sunt ani buni de cand avem putintica rabdare. Pentru faptul ca el in 20 de ani de ISJ a devenit expert in dosare si adeverinte, pe care le freaca toata ziua, si acela ca el are o memorie colosala doar pentru ca i-a invata pe de rost pe majoritatea profesorilor e venerat ca un zeu. Nu stiu ce piloni are acest jupan in minister, dar consider ca pe aceasta functie ar trebui adusa o alta persoana. Nu una perfecta sau experta in managemet, ci una care sa imbunatateasca acest sistem CRETIN de diplome, doasare si adeverinte in care Iancu a devenit expert si nimeni nu-l poate combate. As vrea sa nu mai umplu buzunarele notarilor cu legalizarile la diplome care se fac an de an, as vrea sa nu o mai stresez pe secretara scolii sa-mi faca fel de fel de adeverinte, sa nu mai alerg de la scoala la scoala dupa stampile si aprobari ca sa am un dosar valid pentru nenea acesta. Personal consider ca acest domn si-a facut veacul in ISJ. Este nevoie de cineva care sa simplifice lucrurile și nu de Iancu care zice ca el e expert, iar ceilalti nu au voie sa-l contrazica. Lasandu-l sa faca ce vrea muschiu lui, ceilalti nu-l mai pot controla deoarece sunt dependenti de el pentru a se descurca in acest sistem de doasare, adeverinte, avize si alte hartii si hartiute cretine. Daca sistemul s-ar simplifica, nu cred si-ar mai permite sa traiasca ca un rege, deoarece s-ar gasi imediat cineva care sa poata sa-i locul fara sa aiba „calitatile” dumnealui. Profesionalismul, puterea de munca si inteligenta acestui minunat om al ISJ-lui consta in verificat si aprobat /respins doasare, adeverinte si hartiute. Asemeni lui Musollini care lasa becul aprins la birou ca vada norodul cat de tarziu in nopate munceste pentru binele poporului, asa si acest duce nu are ce face acasa si sta si aranjeaza in ordine alfabetica dosare si memoreaza nume de profesori, ca sa zica ceilalti cat de nemaipomenit este acest domn profesor angajat in sapte locuri. Fabuloasa nu este suma pe care o castiga el, ci ignoranța celor care tolereaza un astfel de produs al sistemului.

 18. In urma acestor comentarii s-a schimbat ceva in evolutia lui Iancu Tudor (zis si Dorel din Olari) ? Oare este mult mai politicos, oare este mult mai intelegator sau este mult mai modest? NU! Invarte inspectoratul cu ANGELESCU<TENESCU si TOMA. UPS! S-a produs o schimbare a aparut Teneasca langa el. Roza vanturilor!

 19. In urma stressului si a comportamentului insp. Iancu Tudor multi vom ajunge in ceruri curand, dar il asteptam sa-si primeasc[ pedeapsa divina. Mai bine am lucra la atitudinea noastra cand avem in fata o asemenea persoana!

 20. Iancu are o memorie foarte buna Stie legile foarte bine Din toate comentariile citite reiese ca
  nici unul din comentatori nu a reusit sa ia titularizarea si deful la examenele nationale cu note mari si deci nu au posturi pe durata nedeterminata . Domnilor Doamnelor si Domnisoarelor invatati mai mult luati note mari si veti avea posturi pe durata nedeterminata nu va mai pierdeti vremea cu niste comentarii de doi bani acest om este foarte capabil incercati si voi sa aveti macar 3-4 locuri de munca nu 7 sa vedeti puteti face fata??????????????? cat timp ?????????????? cu ce rezultate ????? de ce nu apreciati munca si ce nervi de hotel trebui sa ai sa rezisti????????

 21. Jannetta!Ca sa iti schimbi modul de a trai, trebuie sa iti schimbi si atitudinea. Sunt titular si am si gradul II. Am avut de a face cu acest `jupan` si i-am spus odata ca nu e corect cum procedeaza, si i-am atras atentia ca isi bate joc de oameni care in fond sunt colegii nostri. M-am pus cu prostu care si-a folosit arma impotriva mea.
  Janetta! Esti cumva de la SRI si i-ai verificat pe oamenii care si-au exprimat opinii referitor la acest `produs` al sistemului?
  Citeste comentariile si vezi cat de iubit e acest slujbas al statului, si cum ies la iveala fel de fel de murdarii.
  Pe functia de inspector resurse umane nu e nevoie de un `lipit de scaun` ci de un om care sa isi dea seama ca lucreaza cu oameni. Oamenii nu sunt dosare sau adeverinte si hartiute cretine, pe care scrie conform cu originalul. Profesorii sunt fiinte umane care au demnitate asemeni lui, chiar daca nu sunt inspectori. Spui ca are o memorie colosala si ca stie bine legile. Pai de 20 de ani e rege al ISJ-ului. Normal ca i s-au intiparit in memorie. Toata ziua jigneste si umileste profesori si directori. Normal ca-i stie pe toti.
  Da! O spun deschis! Pe functia dumnealui trebuie un `OM` nu un aparat de scanat dosare. Vrem o persoana care sa se folosesca de prerogativele sale pentru a simplifica sistemul, nu unul care sa mentina traditii invechite pe care s-au asezat praful si mucegaiul. Nu ma intereseaza banii si locurile sale de munca, dar toate au de a face cu sistemul de invatamant. Daca e asa capabil de ce nu renunta la functia de inspector `resurse` umane si sa se ocupe cu altceva? Sunt oameni care il urasc foarte mult. Eu am incetat de mult sa mai fac asta, caci un astfel de specimen nu stie nici de scarba nici de greata. Va recomand filmul romanesc `Rochia alba de dantela`, iar pentru personajul `doctorul Iuga` cred ca nenea Iancu ar fi fost cel mai potrivit.
  ` nervi de hotel trebui sa ai sa rezisti????????` ————— asta-i cumva diminutivul la `hot`???
  Cu un astfel de om nu trebuie sa stii nici de rusine, nici de bun simt. Stima!

 22. Doamna Janetta nu cred ca stie ca sunt profesori suplinitori care mai au putin si ies la pensie , care an de an dau examene si obtin note de peste 8 sau 9 , care au toate gradele didactice obtinute , dar care nu se pot titulariza pentru ca posturile nu sunt scoase la titularizare din pricina manevrelor exercitate de unii directori . Cum va explicati ca un astfel de profesor este doar suplinitor pe acelasi post , la aceeasi scoala de vreo 20 de ani si an de an postul nu are valabilitatea necesara pentru a deveni titularizabil ? Si an de an acest om si altii ca el sunt supusi sarcasmelor si ironiilor , ba chiar intimidarilor si apostrofarilor domnului Iancu ??? Si este doar un exemplu ! Cine ii da dreptul acestui individ sa terfeleasca dupa bunul plac pe oricine ii pica lui in dizgratie din te miri ce motiv ? Si de ce toata lumea tremura de frica inainte sa deschida gura in fata lui Iancu ? De fapt , nici nu poti sa iei cuvantul , nu ai dreptul nici macar sa ceri lamuriri sau informatii , ca da cu tine de podea si de toti peretii , se innegreste la fata si nu uita sa te avertizeze ca te tine minte si te are in vedere …Anul acesta in sedinta publica ameninta pe cineva ca il scoate cu jandarmii din sala daca mai vorbeste !!! Domnilor si doamnelor , in ce lume traim ? Cine si de ce si mai ales cat i se permite acestui personaj sa calce demnitatea si onoarea semenilor si colegilor sai ? Pentru care motiv ? Doamna Janette , dumneata daca esti titulara nu inseamna ca esti mai buna sau mai cu mot decat cei care obtin an de an note foarte mari , dar care nu se pot titulariza din motive ca cel de mai sus mentionat . Ia , sa te vedem , daca te-ar mai tine bojocii , ai putea sa fii atat de performanta incat sa inveti an de an si sa iei si note foarte bune ? Banuiesc ca deja , titulara fiind , te-ai cam prafuit si plafonat …sau esti una dintre preferatele lui Iancu , caci exista si asa ceva ? Iancu ar trebui trimis la cursuri de dezvoltare personala sa invete cum sa-si trezeasca Constiinta ! Oricum , il deplang … ” Iertati-l ca nici nu stie ce face ” , mare Adevar ! De pupincuristi sunt satul !

 23. Doamna Janetta nu cred ca stie ca sunt profesori suplinitori care mai au putin si ies la pensie , care an de an dau examene si obtin note de peste 8 sau 9 , care au toate gradele didactice obtinute , dar care nu se pot titulariza pentru ca posturile nu sunt scoase la titularizare din pricina manevrelor exercitate de unii directori . Cum va explicati ca un astfel de profesor este doar suplinitor pe acelasi post , la aceeasi scoala de vreo 20 de ani si an de an postul nu are valabilitatea necesara pentru a deveni titularizabil ? Si an de an acest om si altii ca el sunt supusi sarcasmelor si ironiilor , ba chiar intimidarilor si apostrofarilor domnului Iancu ??? Si este doar un exemplu ! Cine ii da dreptul acestui individ sa terfeleasca dupa bunul plac pe oricine ii pica lui in dizgratie din te miri ce motiv ? Si de ce toata lumea tremura de frica inainte sa deschida gura in fata lui Iancu ? De fapt , nici nu poti sa iei cuvantul , nu ai dreptul nici macar sa ceri lamuriri sau informatii , ca da cu tine de podea si de toti peretii , se innegreste la fata si nu uita sa te avertizeze ca te tine minte si te are in vedere …Anul acesta in sedinta publica ameninta pe cineva ca il scoate cu jandarmii din sala daca mai vorbeste !!! Domnilor si doamnelor , in ce lume traim ? Cine si de ce si mai ales cat i se permite acestui personaj sa calce demnitatea si onoarea semenilor si colegilor sai ? Pentru care motiv ? Doamna Janette , dumneata daca esti titulara nu inseamna ca esti mai buna sau mai cu mot decat cei care obtin an de an note foarte mari , dar care nu se pot titulariza din motive ca cel de mai sus mentionat . Ia , sa te vedem , daca te-ar mai tine bojocii , ai putea sa fii atat de performanta incat sa inveti an de an si sa iei si note foarte bune ? Banuiesc ca deja , titulara fiind , te-ai cam prafuit si plafonat …sau esti una dintre preferatele lui Iancu , caci exista si asa ceva ? Iancu ar trebui trimis la cursuri de dezvoltare personala sa invete cum sa-si trezeasca Constiinta ! Oricum , il deplang … ” Iertati-l ca nici nu stie ce face ” , mare Adevar ! De pupincuristi sunt satul !

 24. Doamna Janetta nu cred ca stie ca sunt profesori suplinitori care mai au putin si ies la pensie , care an de an dau examene si obtin note de peste 8 sau 9 , care au toate gradele didactice obtinute , dar care nu se pot titulariza pentru ca posturile nu sunt scoase la titularizare din pricina manevrelor exercitate de unii directori . Cum va explicati ca un astfel de profesor este doar suplinitor pe acelasi post , la aceeasi scoala de vreo 20 de ani si an de an postul nu are valabilitatea necesara pentru a deveni titularizabil ? Si an de an acest om si altii ca el sunt supusi sarcasmelor si ironiilor , ba chiar intimidarilor si apostrofarilor domnului Iancu ??? Si este doar un exemplu ! Cine ii da dreptul acestui individ sa terfeleasca dupa bunul plac pe oricine ii pica lui in dizgratie din te miri ce motiv ? Si de ce toata lumea tremura de frica inainte sa deschida gura in fata lui Iancu ? De fapt , nici nu poti sa iei cuvantul , nu ai dreptul nici macar sa ceri lamuriri sau informatii , ca da cu tine de podea si de toti peretii , se innegreste la fata si nu uita sa te avertizeze ca te tine minte si te are in vedere …Anul acesta in sedinta publica ameninta pe cineva ca il scoate cu jandarmii din sala daca mai vorbeste !!! Domnilor si doamnelor , in ce lume traim ? Cine si de ce si mai ales cat i se permite acestui personaj sa calce demnitatea si onoarea semenilor si colegilor sai ? Pentru care motiv ? Doamna Janette , dumneata daca esti titulara nu inseamna ca esti mai buna sau mai cu mot decat cei care obtin an de an note foarte mari , dar care nu se pot titulariza din motive ca cel de mai sus mentionat . Ia , sa te vedem , daca te-ar mai tine bojocii , ai putea sa fii atat de performanta incat sa inveti an de an si sa iei si note foarte bune ? Banuiesc ca deja , titulara fiind , te-ai cam prafuit si plafonat …sau esti una dintre preferatele lui Iancu , caci exista si asa ceva ? Iancu ar trebui trimis la cursuri de dezvoltare personala sa invete cum sa-si trezeasca Constiinta ! Oricum , il deplang … ” Iertati-l ca nici nu stie ce face ” , mare Adevar ! De pupincuristi sunt satul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here