UPDATE: SGU Ploiești anunță că a luat act de situația prezentată de Ziarul Incomod, urmând ca acest caz să fie analizat, anunță societatea într-un comunicat trimis pe adresa redacției noastre.

În urma publicării articolului cu titlul Acuzații la adresa SGU: Angajații societății nu blochează mașinile scumpe în ziarul dvs. online, din data de 12 aprilie a.c., vă aducem la cunoștință faptul că activitatea de blocare a autovehiculelor parcate ilegal pe domeniul public se derulează în conformitate cu reglementările HCL nr.214/2015.

Potrivit aceleiași hotărâri, conducătorii/proprietarii autovehiculelor blocate au la dispoziție 15 zile de la data întocmirii notei de constatare pentru a depune constestație, la Registratura societății noastre din str. Văleni nr.32.

În ceea ce privește situația relatată, aceasta a fost adusă la cunoștința conducerii societății, pentru a fi analizată și a se dispune, în consecință, măsurile care se impun.

Știrea inițială:

Angajații serviciului blocări din cadrul SGU Ploiești sunt acuzați că blocheză doar anumite mașini. Un cititor al Ziarului Incomod susține că aceștia se feresc să pună “caracatița” la roțile mașinilor scumpe și, pentru amenzi, îi aleg, cu precădere, pe șoferii din Prahova.

Imaginile ne-au fost trimise de un șofer care a parcat neregulamentar pe strada Basarabilor din Ploiești.

Omul nu a avut vreo obiecție în ceea ce privește abaterea comisă și a plătit pentru deblocarea roții.

L-a deranjat însă că angajații SGU blochează doar anumite mașini.

Bărbatul care i-a filmat pe angajații SGU susține că aceștia nu blochează mașinile scumpe și le vânează în special pe cele cu numere de Prahova.

Filmarea a fost trimisă marți, de către Ziarul Incomod, conducerii SGU Ploiești, pentru transmiterea unui punct de vedere.

Nu am primit niciun răspuns.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here