preotttt
Update:

“Poliția Prahova a demarat verificări imediat ce informația a apărut în spațiul public”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Știre inițială:

Un băiat de 15 ani din Lapoș susține că preotul Gabriel Bușaga l-a lovit, în biserică, în urmă cu doi ani. 

“Am fost la biserică și eram la moliftă. Am simțit că mă înțeapă ceva la picior și am dat cu mâna. Iar el mi-a dat două cărți peste față, că m-am mișcat. Am fost vânătaie vreo săptămână. S-a întâmplat acum 2 ani. Nu am făcut reclamație, s-a dus tata și s-a certat cu el.

Acum un an, când a venit cu botezul, a vrut să dea în mine la noi în casă. Zicea că i-am trimis eu nepoatei sale mesaje pornografice. Nici nu o cunosc pe fata aceea.

Cred că are ceva la cap, așa e cu toată lumea”, susține adolescentul din Lapoș.

O femeie din aceeași îl acuză pe preotul din sat că i-a bătut fiica de clasa a treia. Preotul Bușaga Gabriel predă religie în școala din comună, iar femeia a povestit pentru ziarul Incomod că joi, 22 martie, la ora de religie, preotul a luat-o pe fată de păr și i-a dat două palme peste față. Când a cerut explicații pentru acest comportament, femeia spune că i s-a zis că fata l-ar fi înjurat pe preot și de aceea ar fi bătut-o, dar că ceilalți copii, colegii fetiței, susțin că fata nu a înjurat.

DETALII AICI O femeie acuză că un preot din Prahova i-a bătut fiica de clasa a treia, la ora de religie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here