Viceprimarul Cristian Ganea a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, și a deputatului Roberta Anastase. 

Noul câmp de bătălie este Spitalul Județean, acolo unde a fost efectuat un control al Ministerului Sănătății. În urma neregulilor descoperite, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a cerut demisia directorilor unității medicale.

Mesajul postat de Cristian Ganea vine ca urmare a acuzațiilor formulate de Dobre și Anastase la adresa lui Toader.

Tupeul, nerușinarea și manipularea, învățate la școala de partid, se pare că fac parte din “arsenalul” pe care mizează acum – după ani de muțenie continuă – un personaj care vrea să iasă din tenebrele unei foste guvernări în care au fost tăiate salarii, au fost blocate firme și, mai mult decât atât, au fost închise SPITALE! 

Vocile tot mai aprinse ale foștilor membri ai PDL care au reușit performanța de a se ascunde sub umbrela unui partid istoric, contând pe faptul că alegătorii uită de unde au provenit, ies la rampă cu invective manipulatoare.

Roberta Anastase, care se perindă prin Parlamentul României din anul 2004, inițial PDL-istă sadea și, mai nou, PNL-istă de împrumut, uită cum, sub domnia lui Băsescu și a lui Boc, a lovit crunt în sistemul sanitar din județul Prahova.

Roberta Anastase (să ne amintim de momentul numărării voturilor din Parlament pentru Legea pensiilor?) și prefectul de atunci, Adrian Dobre, au întocmit lista unităților sanitare care au fost închise în pofida protestelor din partea populației. Spitalele din Urlați și din Plopeni, precum și centrul medical de la Bălțești, și-au pus lacăt pe ușă din cauza unor inconștienți care au anulat dreptul fundamental al unor zeci de mii de oameni la serviciile de sănătate.

Acești inconștienți poartă numele Roberta Anastase și Adrian Dobre. Personaje care nu se dau în lături, acum, de a poza în victime neputincioase ale oponenților politici.

Este strigător la cer cum se încearcă manipularea populației, spunându-se că vinovat de rezultatele controlului de la Spitalul Județean de Urgență este președintele Consiliului Județean Prahova.

Doamna Anastase, cunoașteți, cu siguranță, faptul că administrarea unui spital de către o autoritate publică înseamnă alocarea de fonduri pentru reparații și alte lucrări, care nu țin de partea medicală.

În acest din urmă scop, se organizează concursuri pentru posturile de manageri și de directori medicali, directori de îngrijire. Însă aceste lucruri le cunoașteți, dar preferați să apelați la modul murdar de a arunca cu noroi.

O altă manipulare este aceea privind o presupusă propunere a ministrului Sănătății, Sorina Pintea, de a retrage acreditarea pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acest lucru nu este adevărat!

Doamna ministru nu a pronunțat niciodată aceste cuvinte “retragerea acreditării”. A fost vorba despre o interpretare eronată a afirmației privind reevaluarea indicatorilor neconformi! Ceea ce înseamnă cu totul altceva!

Reacțiile mincinoase ale unor personaje care au închis cu mâna lor spitale din Prahova sunt cu atât mai rușinoase. Însă este atât de simplu să arunci cu noroi, dar atât de greu să te implici pentru a le asigura cetățenilor o viață mai bună!”, a scris Ganea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here