Aflată la festivalul Cașcavelei, Roberta Anastase, deputat PNL, nu a ratat momentul să se arate nemulțumită și de cei doi viceprimari, Cristian Ganea și George Pană (ALDE), spunând că în politică toți cei în funcții ar trebui să muncească împreună în primii trei ani de mandat și nu să refuze implementarea unor proiecte doar pentru a-i face rău partidului concurent.

CITEȘTE și Roberta Anastase, nemulțumită de ”gașca” formată în jurul primarului Adrian Dobre

Viceprimarul Pană, vizat și el de declarațiile Robertei Anastase a oferit un punct de vedere ziarului Incomod. Acesta l-a vizat mai ales pe primarul Adrian Dobre:

„Aș putea să îi reamintesc (n.r. Robertei Anastase) ultimul proiect care a vizat TCE-ul la care am fost eu, personal, cât și domnul Ganea, am căutat soluțiile ca să putem să reușim să votăm în Consiliul Local. Acolo era un proiect al primarului Dobre, nu al meu, nu al domnului Ganea, deci mie mi se pare o afirmație făcută strict politic, cu atât mai mult că m-ați întrebat de unde vin și eu v-am și spus – de la un proiect care nu este neapărat al PNL-ului, e al orașului. Sunt declarații politice, nu are rost să le comentăm acum, aș reaminti numai proiectul care a vizat TCE-ul. Probabil că s-a supărat vis-a-vis de proiectul cu terenul pentru viitorul spital. Probabil că de acolo a plecat supărarea dumneaei.

Nu aș putea spune neapărat că sunt niște tensiuni, poate că este o foarte proastă comunicare din partea primarului Dobre cu cei doi viceprimari. Nu este posibil ca primarul Dobre să întocmească sau să ia anumite decizii care sunt în portofoliul celor doi viceprimari și de care cei doi viceprimari să nu știe. De-a lungul timpului au fost foarte multe, ultima a fost chiar cea care a iscat un mic tărăboi legat de directorul adjunct de la Grădina Zoologică. A fost un mic tărăboi cu o numire pe care primarul a făcut-o în condițiile în care domnul Ganea nu era în oraș.

Pur și simplu se iau decizii de care noi aflăm că mult după momentul luării acestei decizii și față de care nu putem să avem oportunitatea de a ne exprima. Nu este neapărat un război, o tensiune, este o proastă comunicare și este o chestiune pe care eu am reclamat-o nu o dată, am reclamat-o de foarte multe ori în diverse ocazii, ședințe pe care domnul primar le convoacă, ședințe care vizează direcțiile pe care noi le avem în subordine, de care noi nu știm, dispoziții date de domnul primar către instituțiile pe care le avem în subordine de care noi nu știm, transferuri de persoane între diverse instituții de care noi aflăm după. Sunt câteva elemente care sunt de notorietate ca să spun așa. Vis-a-vis de discuțiile despre acele terenuri din ședința de ieri a Consiliului Local, eu am spus că mi s-a părut o decizie care s-a dorit a se lua pe repede înainte, de care nimeni nu a știut. Eu personal am aflat de ea ieri în jurul prânzului și care necesită discuții.

Acesta a fost principalul motiv pentru care ieri în ședința de Consiliu Local s-a propus prorograrea discutării, juridic nu s-a putut și supunându-se la vot, cele două proiecte au picat. Din punctul meu de vedere a fost o grabă nejustificată a primarului Dobre, care a încercat să pună pe masa consiliului niște proiecte de hotărâre care, încă o dată spun, trebuiau aduse la cunoștința consilierilor și evident discutate”, a comentat viceprimarul George Pană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here