Scandal în Puchenii Mari, după ce polițiștii au fost sesizați că legislația electorală ar fi fost deja încălcată. Deși campania electorală s-a încheiat oficial în această dimineață, la ora 7, mai mulți candidați și simpatizanți ai Partidului Social Democrat s-ar fi mobilizat pentru a face promisiuni financiare celor ce ar urma să iasă mâine la urne și să îi aleagă pe candidații partidului, după cum au reclamat reprezentanții PNL.

VIDEO. Acuzații de mită electorală la Puchenii Mari. Polițiștii au fost sesizați > https://bit.ly/2RZv8B1

Gepostet von Ziarul Incomod am Samstag, 26. September 2020

Tot în Puchenii Mari, o pagină locală de Facebook ar fi avut postări care încălcau, de asemenea, legislația electorală. Reprezentanții PNL Filiala Puchenii Mari au depus deja o plângere penală (foto document jos) împotriva persoanelor care administrează pagina de Facebook „Știri din Pucheni”, despre care susțin că ar fi administrată de PSD.

Ce susține IPJ Prahova

Reprezentanții IPJ spun că legat de sesizarea privind mita electorală, aspectele reclamate nu s-au confirmat, cât despre plângerea penală, reprezentanții Poliției Prahova spun că agenții efectuează verificări.

Ce spun localnicii

În tot acest timp, localnicii spun că, deși polițiștii nu l-au prins în flagrant, cel acuzat mergea din casă în casă și oferea inclusiv bani, pentru a-i convinge pe oameni pe care candidat să pună ștampila de vot.

Reporterii INCOMOD au discutat și cu primarul comunei, Constantin Negoi, care de asemenea susține că polițiștii l-au surprins pe bărbat când ieșea dintr-o casă, dar că a fost văzut de săteni cum toată ziua de sâmbătă, 26 septembrie, a fost surprins împărțind bani în schimbul promisiunii votării unui anumit partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here