Alexandru Cumpănașu, candidat la prezideniale și unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani violată și incinerată de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a publicat, vineri, un videoclip cu o tânără din Italia, care spunea că este româncă, și care ar fi Luiza Melencu. 

Viorel Cataramă, și el candidat la alegerile prezidențiale, a afirmat, ulterior,că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună. Cataramă infirmă că ar fi Luiza și îl acuză pe Cumpănașu că se folosește de caz pentru a atrage voturi.

”În data de 04.11.2012 am fost contactat de o persoană care mi-a comunicat că deține informații concrete cu privire la Luiza și Alexandra. M-am întâlnit cu persoana respectivă în prima săptămână a lunii noiembrie, ocazie cu care mi-a prezentat informații cu privire la faptul ca Luiza este în viață. Ca urmare a discuției am decis sa ne deplasăm într-o țară membră UE pentru a verifica aceste informații și pentru a anunța autoritățile în măsura în care aveam confirmarea.

În data de 06.11.2019, am plecat împreună cu echipe de investigatori în statul membru mai sus menționat, pentru a mă deplasa la locul în care a fost identificată Luiza de aceștia în primă fază și am desfășurat activități de supraveghere în zonă. In urma acestor activități a rezultat că între momentul în care Luiza a fost identificată inițial și momentul deplasării noastre, aceasta a fost mutată din acel loc.

În data de 07.11.2019, noaptea, m-am întors în România, dar am lăsat o echipa de supraveghere în statul membru pentru a desfășura în activități de monitorizare și culegere de informații.

Fac precizarea că am intrat în posesia filmulețului ce o prezintă pe Luiza abia în data de 08.11.2019, moment în care am luat decizia de a contacta familia Melencu pentru a confirma dacă persoana din filmuleț este Luiza.

Din păcate, persoane rău intenționate au obstrucționat comunicarea familiei mele (Măceșanu) cu familia Melencu, interzicându-ne să comunicăm cu privire la situația fetelor, sub amenințarea că vom fi atacați public. Acesta este motivul pentru care nu am luat niciodată legătura cu familia Melencu până în data de 8.11.2019, atunci când situația era mult prea gravă pentru a mai ține cont de orice amenințare. Am făcut rost de numărul de telefon al familiei Melencu și în data de 08.11.2019, la ora 15:30, i-am sunat pentru a le comunica informațiile pe care le dețin.

La discuție a participat și avocatul familiei Măceșanu, domnul Aurel Moldovan, moment în care am prezentat familiei Melencu înregistrarea. Discuția a fost una lungă, în cadrul căreia atât eu, cât și domnul avocat, ne-am păstrat rezerva cu privire la identitatea Luizei, rugând familia Melencu să fie singura care poate să aibă o opinie cu privire la cele prezentate. Mama Luizei a confirmat că fata din înregistrare este Luiza, în proporție de 90%, iar bunicul Luizei și restul familiei au fost 100% siguri că aceasta este Luiza.

stiripesurse.ro

 

 

View this post on Instagram

 

Filmul in care Alexandru Cumpanasu sustine ca ar aparea Luiza Melencu

A post shared by stiripesurse.ro (@stiripesurse) on

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here