fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

VIDEO Cine este persoana din Garda de Mediu acuzată că face parte din ”Mafia Gunoaielor”

Citește Și

- Reclamă -

Continuă seria dezvăluirilor făcute de senatorul Aurel Oprinoiu în timpul unui talk show Incomod. Astăzi, difuzăm numele persoanei din Garda de Mediu Prahova acuzată de senator că face parte din ”Mafia Gunoaielor”, fiind membru al grupului infracțional organizat care îngroapă ilegal deșeuri în gropi din Târgșorul Vechi.

Zilele trecute, am difuzat fragmente de emisiune în care senatorul, președinte al Comisiei de Mediu din Senatul României, a povestit cum a fost urmărit, amenințat și aproape bătut de un bărbat pe care l-a numit ”interlop”, care păzea una dintre gropile ilegale de gunoi de la Târgșorul Vechi.

Citește detalii aici: VIDEO Exclusiv! Parlamentar amenințat de mafia gunoaielor din Prahova!

- Reclamă -

În episodul de joi seară, am difuzat declarația senatorului Oprinoiu despre administratorul județului, Anna Maria Vasile, pe care a acuzat-o că protejează ”Mafia Gunoaielor”.

Citește detalii aici: VIDEO Cine este persoana din conducerea CJ care protejează mafia gunoaielor?!

Continuă seria dezvăluirilor făcute de senatorul Aurel Oprinoiu, care monitorizează de mai bine de un an ce se întâmplă la Târgșorul Vechi. Acesta a acuzat cu nume și prenume o persoană din Garda de Mediu Prahova, susținând că protejează grupul infracțional organizat care îngroapă ilegal deșeuri, în loc să le trateze la stația TMB operată de SWO la Moara Nouă.

- Reclamă -

Este vorba despre Ioana Luiza Feraru, care din martie 2020 până recent a fost chiar comisarul șef al Gărzii de Mediu Prahova. Aurel Oprinoiu a povestit un episod când a mers la Ioana Feraru să îi arate imagini de la gropile în care se îngropau ilegal gunoaie, de la Târgșorul Vechi, imagini în care se vedeau deșeurile aruncate dar și faptul că ieșea abur din ele.

Potrivit senatorului care este președinte al Comisiei de Mediu, Ioana Feraru i-a spus că la groapa respectivă este dus material de umplere, inert, adică pământ, deși era evident că acolo sunt gunoaie. Așadar, Aurel Oprinoiu a tras concluzia că șefa de la acel moment a Gărzii de Mediu Prahova era parte din grupul infracțional organizat care îngroapă gunoaie (urmăriți fragmentul de emisiune cu aceste declarații la finalul articolului).

Cine este Ioana Luiza Feraru

mafia gunoaielor
Ioana Luiza Feraru

Ioana Feraru a fost, din 2015 până în martie 2020, comisar de execuție în Garda de Mediu Prahova. Din martie 2020, a devenit șefa instituției, fiind comisar șef.

La jumătatea lunii octombrie 2023, Ioana Feraru a fost demisă din funcție, fiindu-i retrasă împuternicirea prin care era la conducerea instituției și a rămas simplu comisar în Garda de Mediu Prahova.

- Reclamă -

Potrivit declarației de avere, Ioana Feraru deține un spațiu comercial de 75 de metri pătrați în Breaza, pe care l-a cumpărat în 2013, și o mașină Porsche, an de fabricație 2010. Nu a declarat altfel de proprietăți, bijuterii sau conturi, iar la categoria venituri a declarat salariul din Garda de Mediu Prahova, în valoare de puțin peste 86.000 lei anual, și un venit din chirii, în valoare de 7800 euro anual.

Reporterii Ziarului Incomod i-au solicitat un punct de vedere Ioanei Feraru cu privire la acuzațiile lansate de senatorul Aurel Oprinoiu la adresa acesteia, iar aceasta ne-a spus că va reveni cu un punct de vedere luni, după ce va vedea emisiunea.

Fragmentul de emisiune în care Aurel Oprinoiu, președintele Comisiei de Mediu din Senat, o acuză pe Ioana Feraru că face parte din grupul infracțional organizat care îngroapă ilegal deșeuri la Târgșorul Vechi:

În curând vom difuza emisiunea integrală cu dezvăluirile făcute de senatorul Aurel Oprinoiu pentru Ziarul Incomod!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...