fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO Exclusiv! Parlamentar amenințat de mafia gunoaielor din Prahova!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Caz fără precendent în Prahova, unde un parlamentar, președinte al Comisiei de Mediu din Senatul României, a fost amenințat de mafia gunoaielor!

Senatorul Aurel Oprinoiu a povestit în exclusivitate incidentul în cadrul unui talk show al Ziarului Incomod pe tema mafiei deșeurilor.

Oprinoiu monitorizează de ceva timp gropile ilegale de deșeuri de la Târgșorul Vechi, aceleași prezentate în trecut și de ziarul Incomod.

- Reclamă -

Citește și: Deșeuri aruncate în gropi de gunoi ilegale la Târgșorul Vechi ”Mafia deșeurilor” tolerată de Poliția Prahova și Garda de Mediu / VIDEO

Într-una din zilele când a mers să vadă dacă sunt vărsate tone de deșeuri în groapă, Oprinoiu spune că a fost amenințat cu bătaia de un interlop care păzea groapa și a scăpat doar după ce a arătat că era înarmat, având permis în acest sens (video cu declarația acestuia la finalul articolului).

Reamintim că și reporterii ziarului Incomod au fost amenințați și intimidați de aceeași grupare infracțională, după dezvăluirile privind deșeurile periculoase care sunt îngropate ilegal în Târgșorul Vechi.

- Reclamă -

Citește și: Jurnaliștii Ziarului Incomod sunt amenințați cu moartea, cu acte de violență și dosare penale de mafia gunoaielor din Prahova. Doi infractori condamnați pentru luare de mită respectiv șantaj aruncă informații false în spațiul public

Senatorul Aurel Oprinoiu a vorbit în talk show cu subiect și predicat despre mafia deșeurilor, dar și despre autoritățile Statului care sprijină această grupare, în loc să o anihileze. Ziarul Incomod va difuza mâine numele persoanei din conducerea Consiliului Județean Prahova pe care Oprinoiu o acuză că sprijină grupul infracțional organizat în cauză.

Emisiunea integrală cu Aurel Oprinoiu va fi difuzată zilele următoare pe Ziarul Incomod.

Fragmentul de talk show în care Oprinoiu povestește cum a fost amenințat de mafia deșeurilor:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img