fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Volosevici despre consilierii PNL: ”Singura obligație e să slujească ca niște bufoni CJ și să împiedice orice activitate dacă îi deranjează pe domnul președinte și doamna Anastase”

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a inițiat un proiect de hotărâre privind preluarea Spitalului CFR din Ploiești.

Proiectul este pe ordinea de zi a ședinței de CJ de joi, 16 noiembrie.

Inițiativa vine după ce în urmă cu mai bine de o săptămână, preluarea proiectului a fost propusă consilierilor locali de primarul Andrei Volosevici.

- Reclamă -

O primă propunere fusese respinsă în urmă cu zece luni.

Primarul Volosevici a propus din nou preluarea Spitalului CFR de la Ministerul Transporturilor, cu gândul de a reloca aici Pediatria, însă proiectul a fost amânat de consilieri.

Subiectul a stârnit un adevărat scandal între primar și grupul consilierilor PNL.

- Reclamă -

Consilierii PNL au invocat faptul că pentru preluarea spitalelor CF a existat o ordonanță a Guvernului, care stabilea că perioada de depunere a cererilor a fost până la 31 august.

Ei au susținut și că, potrivit aceluiași act normativ, cererea ar fi trebuit însoțită și de o serie de alte documente, care în cazul de față nu fuseseră prezentate.

Ambele proiecte inițiate de primarul Ploieștiului au venit după ce Ministerul Transporturilor a anunțat public că vrea să renunțe la toate spitalele CF, pe care în prezent le are în subordine.

Iată însă, că ce nu e bun pentru Ploiești e bun pentru CJ.

- Reclamă -

Proiectul de preluare a unității spitalicești, propus de Iulian Dumitrescu, se pare că va trece în ședința de joi, spun surse din cadrul consilierilor județeni. Se pare că aici nu mai e nevoie nici de documente, nici de respectarea unor termene.

Contactat de Ziarul Incomod, primarul Andrei Volosevici a declarat:

”Singura obligație e să slujească ca niște bufoni CJ și să împiedice orice activitate dacă îi deranjează pe domnul președinte și doamna Anastase”

DECLARAȚIE AUDIO A PRIMARULUI ANDREI VOLOSEVICI:

Între timp, a apărut o expertiză, care a arătat că Spitalul de Pediatrie e într-o situație de risc seismic. Așa că, propunerea lui Andrei Volosevici ar fi putut ajuta ambele spitale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img