Primăria Municipiului Ploiești a informat cetățenii cu privire la multiple controale ce vor fi efectuate în mijloacele de transport în comun. Seara trecută au fost depistate 64 de persoane care circulau fără a deține legitimații de călătorie.
Primăria Municipiului Ploiești a informat persoanele care călătoresc cu mijloacele de transport în comun despre faptul că începând cu data de 12 mai vor fi efectuate controale privind legitimațiile de călătorie. Acțiunile se desfășoară de către angajații S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, în colaborare cu Poliția Locală Ploiești.

Redăm mai jos întreg comunicatul transmis de Primăria Ploiești:

“Primăria municipiului Ploiești informează comunitatea locală că, începând cu data de 12 mai 2022, angajații S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, în colaborare cu Poliția Locală Ploiești, desfășoară o serie de acțiuni privind controlul legitimațiilor de călătorie.

Joi seară, în urma controalelor, 64 de persoane au fost depistate circulând fraudulos. Acțiunile vor continua și în zilele următoare, în diferite zone ale orașului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here